Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +199
Idzie #rozdajo z okazji #blackfriday – dla zwycięzcy karta podarunkowa Allegro o wartości 50 zł (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Zaczyna się jeden z najbardziej dzikich okresów w roku. Ja mam już listę ewentualnych zakupów wraz z odnotowanymi cenami sprzed kilku miesięcy, żeby nie dać się korpo-januszom, ale jestem ciekawy Waszego podejścia, dlatego…
…żeby wziąć udział w rozdajo:
• dajcie plusika,
• napiszcie w komentarzu, na zakup
Zaczyna się jeden z najbardziej dzikich okresów w roku. Ja mam już listę ewentualnych zakupów wraz z odnotowanymi cenami sprzed kilku miesięcy, żeby nie dać się korpo-januszom, ale jestem ciekawy Waszego podejścia, dlatego…
…żeby wziąć udział w rozdajo:
• dajcie plusika,
• napiszcie w komentarzu, na zakup
PoloRL +142
_Normalni_ gracze wybierają playstation bo mają dość komputera. Zapewne pracują w branży gdzie muszą siedzieć po 8 godzin na kompie i pod koniec dnia mają już go dosyć...
Xbox stanowi przedłużenie twojego kompa, przesiadając się z komputera na xboxa będziesz czuł się jak w domu. Playststion stanowi ucieczkę, odpoczynek od stanowiska pracy.
#ps4 #ps5 #xbox
@Piterowsky: z roboty przydzielili mi lapka z windowsem, co poradzę.
Mając pudełko z obozu Sony wchodząc do domu z roboty myślisz „ale sobie zaraz pogram relaksując się jednym wybranym na ten wieczór tytułem eksluzywnym”.
@tindeRoman: W jaki sposób?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu