Aktywne Wpisy
credenss +724
#zwiazki
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Tomek3322 +595
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
- co 3 kobieta została zgwałcona
- Kobieta zgłaszająca się na Policje że jest zgwałcona kłamie, bo kobiety zgwałcone nie idą na policje
- Nasze raporty są #!$%@? wartę
- Wziął 600 złotych i chciał fakturę wystawić bo podatki to świętość
- Chce zabraniać wakacji tam gdzie nie można dojechać pociągiem lub rowerem
- Chce by Polacy byli narodem "Artystów"
- Swojego psa nie karmi mięsem, bo przekonanie że Pies Je mięso to spisek hodowców psów.
- Wyklęci to bandyci
- Marża dystrybutora musi być ograniczona ustawowo
- Granie w Gry to ZŁO
- Napisał książkę 'Polskie miesio" przez co ludzie przestali jeść mięso
- Na pytanie: "Jasiu, pracowałeś kiedyś w normalnej pracy czy tak ciągle w #!$%@? walisz" odpowiedział "W #!$%@? wale" xD
- "Niema dowodów na to że Opłata reprograficzna podniesie ceny sprzętu"
- 1000 zł na kulture to mało, a producenci wezmą to na klatę.
- "Niezasponsorować, tylko dopłacić" xD
- Powyżej miliona wszystko powinno być zabierane
- Podatek 90% !!!
- Nie mam wrażenia że jest coś ze mną nie tak
- Należy znieść własność prywatną (mieszkań) powyżej 15m2 na głowe
Dalej już mi się pisać nie chciało...
STANO
- Jabłonowski vel Olszański to przesada xD
Aż mi się przykro zrobiło jego rodziców...
#kanalsportowy
#bekazlewactwa
Swoją drogą pamietajcie że on ma prawa wyborcze i jest guru lewicy. To nie jest randomowy typek
tak odpowiedział, ale powiedział też że jest zatrudniony na etacie i zarabia 4-5k miesięcznie na rękę
@ModelCocomo: Ale dopisz, że sam mieszka na 30m2 na osobę a 15m2 to tylko hiperbola ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co do reszty co cóż, miejsce tego pana jest zdecydowanie w Choroszczy.
Lmao, większość tych punktów ma sens.
- faktycznie większość gwałtów nie jest zgłaszana, oczywiście mówienie że te które zgłaszają nie były zgwałcone, ale jest mnóstwo gwałtów np. w małżeństwie które są tematem tabu.
- oczywiście, że powinno się wystawić fakturę za kupno usługi
- nie wiem czy zabraniać, ale są środki transportu mniej i bardziej ekologiczne
- dieta psa nie musi być w 100% oparta na mięsie, psy są wszystkozercami, dużo
Ciągle pisze, że Jaś kapela niczym się nie różni od Zandberga, tylko prezencja
A jeśli jest oparta na 0% mięsa?
Nie ma dowodów, że akwarelista o czymś wiedział. Dobrze wiemy jak to się skończy i kto zapłaci.
@marcelus
@marcelus: między tym stwierdzeniem, a przestawieniem psa na dietę wegańską jest ogromna różnica
@marcelus: Za kupno usługi nie wystawia się faktury. Fakturę wystawia się za sprzedaż usługi ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marcelus: To fakt. Jednak wtedy trzeba mieć odpowiednią dietę dla psa a większość
oczywiście że ktoś za to zapłaci ale raczej nie będzie to bezpośrednio klient, podniesienie ceny to ostateczność
- nie chcą wcale zabrać miliarda tylko 800 mln
XD
xDˣᴰ
xDˣᴰˣᴰ
@ModelCocomo: Akurat tu ma rację po cześci. Nie wszyscy, ale część tak. Już nie pamiętam, czy mówił o wszystkich. Jak tak, to nie ma racji.
To akurat jest totalne kłamstwo i manipulacja. Gość mówił, z 3-4 w trakcie odcinka, że pracuje. Dostał kilka telefonów z tym samym