Aktywne Wpisy

JanuszKarierowicz +502
Przerażają idioci, którzy się cieszą z ukraińskich niepowodzeń na froncie albo wręcz kibicują Rosji xD Idioci, którzy wywlekają banderę i UPA, gdzie w chwili obecnej nie ma to żadnego znaczenia
Zaraz przy naszej granicy toczy się wojna o nowy kształt Europy i nowy porządek w Europie, wojna o bezpieczeństwo Polski. Albo wygra ją cywilizowany świat, albo kacapska dzika horda, która w następnej kolejności po Ukrainie ostrzy sobie zęby na Polskę i resztę
Zaraz przy naszej granicy toczy się wojna o nowy kształt Europy i nowy porządek w Europie, wojna o bezpieczeństwo Polski. Albo wygra ją cywilizowany świat, albo kacapska dzika horda, która w następnej kolejności po Ukrainie ostrzy sobie zęby na Polskę i resztę

erni13 +31
A wy jak tam? Dalej kurniki 30m2 za pół miliona złotych od dewelopera?
Ja kupuje mieszkanie za gotówkę w bogatych Niemczech, do tego potężna pensja od pana Niemca i niższe ceny niż w pOLSCE i można żyć na poziomie.
Beka z was bo nawet mi was nie żal
#niemcy #nieruchomosci #bekazpodludzi #mieszkanie #polska
Ja kupuje mieszkanie za gotówkę w bogatych Niemczech, do tego potężna pensja od pana Niemca i niższe ceny niż w pOLSCE i można żyć na poziomie.
Beka z was bo nawet mi was nie żal
#niemcy #nieruchomosci #bekazpodludzi #mieszkanie #polska

jak przechodzę na template, gdzie mam wyszukiwarkę po dacie, to jak zrobić, żeby GETem otrzymywała już jakieś dane wejściowe? Jak ustawić wartość domyślną w okienku wyszukiwania wiem, ale jak zrobić, żeby wchodząc na ten szablon guzik "szukaj" był już tak jakby wciśnięty na tę wartość domyślną. Strona żeby wchodząc na nią coś już wyświetliła poza okienkiem wyszukaj.
Link z danymi w adresie strony odpada.
#python #programowanie