Aktywne Wpisy
kopek +200
TVP to teraz tako drugi TVN xd
Co za kraj
Co za kraj
alonzoo3 +90
Pod koniec roku znajomi poznali mnie ze swoją wolną znajomą (30+).
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
Do tego ponad 150 tys nadmiarowych zgonów, nowy ład, kolejne podatki. Najwyższa inflacja w UE. A o czym połowa rozmowy w popularnym programie? O problemie gejów czyli pewnie jakiegoś drobnego promila ludzi. Gdyby to jeszcze było jak za czasów Hitlera że ich prześladują, zabijają czy coś.. sam bym stanął w ich obronie. Ale! Problem polega na tym że nie mogą wziąć ślubu XDDD
I cały kraj się tym emocjonuje.. Młodzi wyborcy również…
W tym kraju nigdy nie będzie dobrze jeśli lud jest tak zmanipulowany że woli rozmawiać o tym co go nie dotyczy. KIedyś myślałem że tylko stare pokolenie jest zmanipulowane.. Jak się myliłem, wy, młodzi jesteści również podatni na manipulację.
#kanalsportowy #konfederacja #bekazlewactwa #takaprawda
@Xtreme2007:
Streść program swojej partii jako ,,Nie chcemy Żydów, gejów, Unii, podatków i aborcji"
Dziw się że ludzie dyskutują z tobą o Żydach, gejach i aborcji xdddd
Brak profitu
Młodzi ludzie nie mają tego doświadczenia jakie mieli ich starsi współobywatele, czyli życia w PRL. To było ważne doświadczenie bo spowoduje,
albo Bóg
Inaczej będą nie tylko przepracowywać z terapeutą to że Windows im się zawiesił i dostali depresji i traumy z tego powodu, ale w obliczu zderzenia ich własnej głupoty i umysłowego kalectwa z rzeczywistością i braku oparcia w jakikolwiek fundamencie po prostu postradają zmysły.
https://www.wykop.pl/wpis/57688145/kumajcie-ze-to-jest-klasa-polityczna-przyszlosci-g/
Konfa nie ma programu gospodarczego ludzie. Oni wam nic nie oferują, sami tylko ciągle gadają o gejach i o aborcji. A wy osobom z innej politycznej strony mówicie, że się zajmują głupotami...
@Kostikov: I rewelacja! Pierwsi którzy nam nic nie oferują! Będą zabierać mniej ciężko zarobionych pieniędzy i to nam chodzi a nie o kolejne oferty. Konfederaci to ludzie przedsiębiorczy którzy chcą jedynie tego by nam kolejne rządy nie kradły pieniędzy.
2010 - 3224,98
2020 - 5167,47
Przecież to są nieudacznicy głównie. Mentzen może jako jedyny coś tam z powodzeniem prowadzi, reszta się na publicznych pieniądzach łasi.
A no nie ma takiej partii po za Konfederacja, sami socjaliści.
Zagłosuje na konfederacja choćbym się zgadzał z nimi tylko w 1%. Wiesz dlaczego? Bo z pozostałymi partiami nie zgadzam się nawet w 1%
Pozostali to są socjaliści
Takze jak będzie jakaś realna partia będąca za wolnością gospodarczą to zawołaj a wtedy podyskutujemy