Wpis z mikrobloga

Siedzę sobie grzecznie w autobusie przeglądając wykop, gdy nagle słyszę "Mogę sprawdzić bilet", myślę "O k---a", wyjmuję swój bilet, patrzę "K---a, 10 minut temu się skończył". Myślałem że 10 minut mi odpuści, nie on chce jeszcze k---a legitymacje. Jej oczywiście też nie ma. Wysiadamy na następnym przystanku, już miałem obierać azymut na s----------e, gdy patrzę, że są samochodem :(. I gdzie ja k---a s-------ę jak mnie samochód będzie gonił a ja 7000 zł nie mam na sponsoring ZTM, więc OK, kanar wyjmuje bloczek. Najlepsze jest to że nie widział mojej legitymacji, więc nie wiedział kim jestem, a ja jak ostatnia kucowata s---------a podałem mu swoje dobre dane, zamiast powiedzieć że się jest np. Korwinem. Dlatego chciałem się pożegnać z moimi 160 zł, które muszę przeznaczyć na tych j------h żydów z ZTM.

#gorzekiezale #coolstory #coolstorychyba #ztm #kanarstory
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rafaloooj: nie pracujesz hehe

powaznie - płać hujom w ratach (max 10zł) zlecenie stałe w banku co miesiąc i za półtora roku dostaną całość

ja tak psom płaciłem - choć co prawda wyszło mi 5 rat
  • Odpowiedz
@Malandrino: A wiesz, o ile wobec Lek na dachu ludzie są względnie wyrozumiali, tak o ile nie masz L, to kazdy uwaza Cię za zawodowego kierowcę i nie ma zmiłuj. ;3
  • Odpowiedz