Aktywne Wpisy
Lewusx +47
Pijcie ze mną kompot MIRUNIE!
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
qpis +123
Izka wrzuciła poprawiony screenshot z zakrytą kwotą.
Szkoda tylko że nie usunęła pierwszego zrzutu, na którym widać jakim to zawrotnym kapitałem obraca ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#frajerzyzmlm #izadamczyk #izaadamczyk
Szkoda tylko że nie usunęła pierwszego zrzutu, na którym widać jakim to zawrotnym kapitałem obraca ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#frajerzyzmlm #izadamczyk #izaadamczyk
O ile rozumiem skalowanie gier z innych portów tak zeby poszły na switchu (gdzie w niektorych tytułach wychodzi to ponizej średniej), to juz kopiowanie swoich gier z poprzednich generacji i wstawianie ich na najnowszą konsolę jako exy i ustalenie ceny rzędu 220zł to kawał kpiny.
Jak można w----ć grę z WiiU z 2011r do tej z 2018. Piszę o grze wrzuconej 1:1 i elo, zadnej nowszej wersji.
Pomijam płatne gierki które latały w moim samusngu galaxy2 albo w szkole na Miniclipie 10 lat temu a dziś na eshopie trzeba za to bulić.
XBOX one- chcesz wiedzmina? proszę 25 zł na regularnej promce, tomb rider? 12ziko, assasiny? 2-30zł. Crysis max 20zł.
Gównogierki za friko lub 2 zł.
Nintendo? stary Cysis na ultra hiper promce za 60zł z pocałowaniem w rękę, wiedzmin nadal ponad 100, Mario deluxe z 2011 za ponad 200zł, Stare Fify z silnikiem z 2015 za ponad 100zł. A może klasyczny Donkey Kong? bierz wersję z 2010 bo innej nie zrobimy i poproszę ponad 200zł. Co do c---a, to jakas konsola premium dla jabłkowiczów? xD
Jedyna radoszka to fakt ze mogę zabrac switcha do kibla, pod kołdrę albo na wyjazd.
#nintendoswitch #konsole
@vauecki: lol wpisalam hasla "ladowarka apple/samsung" i "sluchawki apple/samsung" i podalam Ci pierwsze wyniki z tych samych sklepow. nic nie wyszukiwalam na sile.
@MangoZjem: pytanie jakie kryteria obierasz- wpisujesz i wyłapujesz pierwsze/ lepsze w google czy jednak bierzesz pod uwagę cena/ jakosc. Tak- znajdziesz najgorsze i najlepsze/ tak, znajdziesz najlepsze i najgorsze w relacji cena/ jakość. Ty podałas najdroższe zeby zgadzało sie ze zdaniem ze Samsung tez robi najdrozsze.
@vauecki: no sorry, ale Ty twierdzisz, ze apple jest drogie bo samsung robi sluchawki za 25zl. a jestem pewna, ze nawet ipodsy za 80zl bija
@MangoZjem: nigdzie nie napisałem ze tak twierdzę+ dowod anegdotyczny bo dla mnie te za 25 beda lepsze ¯\_(ツ)_/¯
@MangoZjem: A Ty co masz na mysli bo sypiesz ogólnikami
No i nie mam napisu via iOs ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@vauecki: wsparcie systemu przez 5-6 lat, bardzo dobry aparat (chociaz w niektorych aspektach gorszy w porownaniu z flagowymi samsungami czy zapewne nawet huaweiami), touch/faceID lepsze od kazdego androidowego odpowiednika z ktorym mialam doczynienia (np. touchID w moim iphone 8 z 2017 odblokowuje szybciej ekran niz SGS10 z 2019), brak syfu w appstore (nie sciagniesz przez przypadek fejkowej aplikacji ktora Cie
Porównałas w połowie rzeczy ktore pasują Tobie a nie podchodzą pod temat bezposrednich porownan.
Rownie dobrze mógłbym napisac ze wchodzenie na androidzie w tryb developerski i customizacja telefonu od wewnątrz na 100tys sposobow deklasuje Iphony i koniec, kropka. Tak samo z irdą i pilotem z aplikacji do WSZYSTKICH urządzen w domu obsługujących klasyczne piloty ;) Ale byłby to argument pasujący wyłącznie mi bo Apple
nie no jak chcemy tak rozmawiac to wszystko mozna nazwac personalnymi upodobaniami ;P łącznie
ale to zadne porownanie tylko preferenecje nie wskazujące na wyzszosc jednego nad drugim. Dla mnie limitowana kolorystyka jakiegos LG bedzie deklasowała Iphony bo one takiej nie oferują i już, ale nie jest to zadne porownanie a moja osobista preferencja.
Co do Airplay chcialem zaznaczyc ze to zadna wyzszosc ani super nowosc bo bylo to 10lat wstecz. TV Lg podałem jako ciekawostka a nie info ze to mus ;). A jesli juz mowisz co masz w cenie telefonu to ja w kupując box za 300zł + tel za 1500 ze znacznie wiekszymi mozliwosciami jestem nadal duuuuuuzo ponizej kasy za samo jabłko.