Wpis z mikrobloga

#warthunder

Jak F7F nie ma modelu uszkodzeń z arcade, to nie wiem, o co chodzi.
Strzelam, znaczek, ze trafiłem, samolot leci. Poprawiam - znaczek, że trafiłem, samolot leci. I walę krótkimi seriami, aż zjechałem z 600 pestek do 290 na Spitfire Mk 22 i dopiero się rozleciał., bo mu się ogon rozsypał.
Pas stealth, więc tylko jeden bezużyteczny pocisk SAPI, 2 HEFI i 1 AP, czyli teoretycznie, powinno działać OK. Z 2 działek AN/M2 pasem "ground targets", gdzie są prawie same AP krótkimi seriami odrywa się skrzydła z Me-410. A tu trzeba klepać i klepać. Jasne, miałem ustawione 600m zbieżności, ale strzelałem właśnie z 400-600m.

Chciałem to nagrać, ale ilekroć zaczynam nagrywać przy zwolnionym tempie i obracam kamerę, to się replay wywala, a jak się nie obróci kamery, to nie widać, jak go trafiają te żałosne pociski i nic mu nie robią.

I tak, Hispano są słabe, ale to już przegięcie pały.

Za to potem strzeliłem z tyłu i trochę z boku w uciekającą Kikkę z 800m i padła po serii minimalnie dłuższej, niż kliknięcie... Kikka aż taka słaba nie jest, bo latałem tym na czołówkę z Su-11 i przetrwałem :D
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pantokrator: @om9k @AdamMickiewicz
Dodaję widioł. Pierwsza seria była konkretniejsza, potem tłukłem krótkimi, po 1-2s, co ciekawe, nie dostawałem w ogóle komunikatów "Hit", ale znacznik wokół celownika był i na replayu widać, że praktycznie każda seria trafia. Najlepsza jest ta od 12s, w której widać kilka wybuchów a w sumie absolutne gówno one robią :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pantokrator: A Kikka jednak dostała w pilota, myślałem, że się rozleciała. No nic :p
Za to F2G dość dobrze reagują na serię z Hispano, tj. rozlatują się. Miło z ich strony.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pewniecham: Ale filmik jest z RB i na tym polega problem, a to powtórka serwerowa. :P
I owszem, masz rację. Próbowałem grać Migiem 15 w AB i zwyczajnie się nie dało trafić, jak mi przeciwnik robił 100 losowych zmian kierunku na sekundę :D
  • Odpowiedz