Aktywne Wpisy
krucjan +88
Też macie takie lekko autystyczne skrzywienie, że prawie wszystko co robicie to rozkminiacir, żeby robić to tak, aby jak najmniej przeszkadzać innym? A jeśli robię coś co jakoś utrudnia życie innym to analizuję na ile mi to ułatwia życie a na ile utrudnia innym. Jeśli stosunek tego, że mi dana rzecz naprawdę mega ułatwi życie a innym ludziom w bardzo znikomym stopniu je utrudni i mogą łatwo to utrudnienie w jakiś sposób
pieczarrra +152
Ja pierdylę, czasem czuję się, jakbym wygrała w życie, wbijając się z niebieskim w kredyt na mieszkanie w 2018, kiedy za niegłupią lokalizację w stanie deweloperskim płaciło się 7k z hakiem za metr. Teraz byle klity w tej okolicy chodzą po 15k, które dodatkowo trzeba wyremontować, bo podłogi pamiętają początki zeszłego ustroju. Robi mi się po ludzku przykro, gdy pomyślę o wszystkich, którzy teraz chcieliby mieć własne 4 kąty, a rząd za
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://www.wykop.pl/link/5631333/obrzydliwa-prowokacja-lgbt-na-godzinie-w/
1) Incydent nie miał miejsca w czasie godziny W;
- no i z tego XD ale było to podczas uroczystości powstania
2) Nie wiadomo nic na temat tożsamości prowokatora;
-wiaodmo, jest w powiązanych link, to był działacz LGBT
3) "flaga" wywieszona na balkonie nie jest flagą społeczności LGBT (barwy się nie zgadzają).
-mhm typ wywiesił tęczową flagę taką jaką miał pod ręką a, że jeden kolor się nie zgadza to cyk "nie ma to nic wspólnego z LGBT, kompletnie nic, w ogóle nie powiązane, nie wiem skąd w ogóle pomysł by to mogło mieć coś wspólnego"
#bekazlgbt #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@LuxEtClamabunt: top kek. To musiało zmieniać postać rzeczy w głowach lewaków.
po 2, typ miał na sobie czapkę MAGA, a to raczej średnio się łączy z postulatami LGBT, szczególnie, że Trump zakazał osobą transseksualnym udział w służbie wojskowej. mimo, iż sam określał się mianem zwolennika, to środowiska LGBT były zdecydowanie przeciwko niemu.
Tak na prawdę akcja z czapką obnażyła kolesia, że jest to
Miał też czapkę MAGA, czy to znaczy, że to pro-trumpowska prowokacja?
DXXX
Za to nie fanatyk Trumpa pomimo czapki.
Coś mi tu nie ten ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mastergame1311: > Za to nie fanatyk Trumpa pomimo czapki.
mhm a w czasie obchodów wyszedł na balkon bo chciał uczcić powstańców, prawdziwy prawicowy patriota, na pewno nie miał nic wspólnego z lewicą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ta czapka to oczywiście naśmiewanie się z popierających Trumpa, flaga natomiast była po to żeby striggerować uczestników marszu.
Super tok myślenia, bulwo.
2. Tak i potwierdzono, że to kłamstwo, bo tamten działacz nie miał z nim nic wspólnego. Kuźma, przecież nawet nie jest jakoś bardzo podobny xD.
3. Zapewne. Znany działacz LGBT nie tylko nie ma żadnej tęczowej flagi i nawet nie wie, jak ona wygląda - zamiast tego używa parawanu z IKEA.
W dodatku zabawny jest pomysł, że działacz LGBT, jako osoba publiczna, wpadłby na coś takiego i w dodatku miałby na
Komu ta akcja zaszkodziła? Czy ktokolwiek z lewicy ją poparł?
Mógł to być zwykły troll albo prawacki prowokator.
Ciekawy tok myślenia. Ma przy sobie parawan z IKEA, który żadną flagą nie jest, a jedynie w pewnym stopniu ją przypomina.
Działacz LGBT, na 100% !
Ale już oryginalna czapka MAGA nie jest symbolem poparcia Trumpa, bo nie. Wiadomo, że lewaki kupują masowo takie czapki.