Wpis z mikrobloga

Ok..miałem już nie komentować poczynań Bobolskiego Watażki, jednak w związku z ostatnimi wydarzeniami, dopadł mnie tzw. syndrom meksykański - brak możliwości całkowitego odcięcia się od pewnego zjawiska ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do pieniędzy na dom dziecka, uważam, że tutaj nie trzeba nic komentować. Warto natomiast skomentować dzisiejszy ruch naszego Babciopupila. Otóż zapowiedział on brak lajtów w najbliższym czasie oraz mniejszą aktywność na swoim kanale. Pewnie gra na przeczekanie, bo wie, że na jutrzejszym lajcie, wysypałby się grad donejtów, obnażających jego zakłamanie i aferę dot. zawrotnej kwoty 150 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ostatni frajerzy wpłacający po 10-30 zł mogliby się odwrócić, a tak liczy na to, że przeczeka jakiś czas, a lud zapomni...Jednak my nie zapominimy :D
Co do wpłaty - twierdzi, że jeżeli uda mu się to zrobić dzisiaj to wyśle to pójdzie na pocztę i wyśle tę kasę...Czyżby to oznaczało, że nasz lajtowy krezus, zarabiający oficjalnie po 400 zł na lajcie, jest gołodupcem i nie może wykonać elektronicznego przelewu? Nie mając wolnych środków na koncie? Tym bardziej, że przynajmniej na takim poziomie ogarnia obsługę, skoro nie raz pokazywał jakieś badziewie kupione przez neta.

Ps. Jeszcze jedno - wiem, że Pani to czyta, to przy okazji chciałbym złożyć najlepsze życzenia z okazji jutrzejszych imienin. Sto lat Pani Iwono!
#mexicano #kononowicz
  • 5
@pawel-piotr-szymanski: i jeszcze jedno, w tym moczświadczeniu mówi że było to jego niedopatrzenie. Bardzo ciekawe, przecież menel sam mówił że rozmawiał ze skarpem a ten kazał mu wziąć sobie tą kasę. Nie nauczył się jeszcze że może warto zbastować kłamstwem, i brnie w to głębiej. Nie mogę się doczekać aż @OlgierdAndrzejewski odniesie się do tego wszystkiego w jakiś sposób. Czuję że to będzie platyna.
@pawel-piotr-szymanski: Wychodzi z tego, że typ jak na żula zbierającego kiepy pod sklepem, ma niesamowicie słabą psychikę i jest jakoś dziwnie wrażliwy na krytykę. Szczur potrafi mieć #!$%@? i liczyć kabone - "O, dziekuje za 3 złote". A ten się boi, że będą go gnieść na czacie. Zbudował sobie w głowie obraz Mexicana-Jupitera, który miał rozwalić Jutup. A tu zamiast Jutuby on sam został zgruzowany ręką człowieka charakternego, niczym Drezno w