Wpis z mikrobloga

@gedzior84: Z Piętaszkiem i Psem jednocześnie? Jest ryzyko, że przez to nie zginiecie ;)

Btw: dawno nie grałem, ale czy nie powinno być dwóch przedmiotów startowych zamiast trzech: Suchary, Fajka i tytoń, Barometr? Aczkolwiek tego ostatniego nie pamiętam, więc może on tylko tak wygląda.
  • Odpowiedz
Haha, co racja to racja. Ani pies, ani nawet Piętaszek nie sąw stanie podołać zawiłości scenariuszowo-pogodowych. Bardzo fajna giera. Wymagająca i wciągająca jednocześnie. Nie zniechęca, nawet mimo przegranej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gedzior84: pies jest tylko jako pomocnik eksploracji i walki? Ja dopiero dwa razy zagrałem pierwszy scenariusz, ale wydaje mi się że kluczem jest grać dwoma pionkami lepiej pewniak i ciułanie rozłożone w czasie niż dociąganie kart.
  • Odpowiedz
@yneb: tak, psa mozesz brac tylko na polowania i eksploracje - sugerują to wizerunki czerwonego i zielonego chlopka na karcie psa. Tego też z początku nie załapałem. My tez jestesmy po drugiej rozgrywce. Poki co, jedna wygrana i jedna przegrana. Na razie nie myslimy o kolejnych scenariuszach - pobawimy sie pierwszym, zeby zalapac w stu procentach mechanike gry.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Skislem: i wszyscy mają fajne akcje, decyzyjność w równym stopniu, bo widmo tego że ktoś może zdominować rozgrywkę albo ktoś będzie miał nudne ruchy jakoś mnie uprzedza.
  • Odpowiedz