e mirki, co jeśli miałem paczkę do nadania w #inpost #paczkomaty ale ta okazała się o jakiś plus minus 1cm za wysoka i włożyłem ja na siłę, nie dostarcza jej i zwrócą mi ją czy co? #kiciochpyta #przesylki
@littlejunkie997: nie, dostarczy kurier o ile zostanie wniesniona opłata 200zł Jesli nie, to chyba też dopiero po zapłacie jakieś kary, wydadzą paczkę do doręczenia
@littlejunkie997 Mirki pomocy, mam lekkie upośledzenie umysłowe. Nadałem paczkę w Paczkomacie InPost, ale chciałem przyoszczędzić trochę cebulionów i włożyłem za dużą paczkę w małą dziurkę. No wiadomo uszkodziłem trochę opakowanie ale weszła, ale teraz chodzę cały obsrany bo nie wiem czy, paczka zostanie nadana. I co istotne nie chce dopłacać do interesu bo mój hajs musi się zgadzać. Pozdro z fartem, całe życie na krawędzi, tak trzeba żyć, elo.
@littlejunkie997 kurczę, Mirki zapomniałem dodać, że wszystkie żarty traktuję zbyt dosłownie i straszniejsze się denerwuję jak ktoś jaja sobie ze mnie robi. Czy ktoś umie wyjąć mi tego kija z dupy?
współczuje normikom, którzy są z rocznika podobnego do tych dziewczynek i wychowały się na fagacie xD, powodzenia na rynku matrymonialnym #tinder #famemma #p0lka
#kiciochpyta #przesylki
Komentarz usunięty przez moderatora
Jesli nie, to chyba też dopiero po zapłacie jakieś kary, wydadzą paczkę do doręczenia