Aktywne Wpisy
Kkdante +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
smutny_przerebel +86
Sympatie polityczne można mieć różne, ale za produkowanie tego typu treści powinien być ban. Są jednak pewne granice przyzwoitości.
O kim jest ten wpis, chyba wspominać nie muszę.
Na wszelki wypadek screen całego wpisu przesłałem do posłanki, nie dziwię się, że jest ona bardzo wrażliwa na tym punkcie. Oby społeczny odpad @selflessness poniósł wymierne konsekwencje.
@Moderacja
#sejm #polityka #bekazpisu
O kim jest ten wpis, chyba wspominać nie muszę.
Na wszelki wypadek screen całego wpisu przesłałem do posłanki, nie dziwię się, że jest ona bardzo wrażliwa na tym punkcie. Oby społeczny odpad @selflessness poniósł wymierne konsekwencje.
@Moderacja
#sejm #polityka #bekazpisu
jak przygotować się do egzaminu teoretycznego z anatomii który mam w lipcu? jak zapamiętać i powtórzyć te wszystkie działy? przeciez nie jestem w stanie zapamietac tego wszystkiego, warto rozwiazywac egzaminy z wczesniejszych lat? bardzo proszę o pomoc i jakies rady jak zabrać sie za powtórki
#studbaza #studia #lekarski #medycyna
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60a653761e7e7f000be60305
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
A pytania zawsze warto przerabiać, to podstawa wiedzy każdego studenta i lekarza xD
Koniecznie przerób egzaminy z zeszłych lat, zobaczysz, które działy są szczególnie lubiane przez prowadzących i na co zwracać uwagę.
Mi zawsze pomagało robienie własnych rysunków, notatek i schematów. I rozłóż w miarę równomiernie czas na poszczególne działy
Zaakceptował: LeVentLeCri
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua