@Hamza: Ostapowicz ma manierę MLMową, co może pewne osoby irytować, ale imo mówi z sensem, zwraca uwagę na ważne rzeczy i jak na razie nie nagania na kursy/szkolenia. Ponadto jest konsekwentny i systematyczny - od kilku lat robi tą serię wchodzenia w btc/alty z małym kapitałem regularnie uśredniając. Dla mnie całkiem spoko źródło i ja mogę polecić.
@bbul44: jest lepszy chlop, RAFAL WIECZOREK EKSPERT W BENTLEYU. Koles na ostatniej hossie w 2018 naganial na totalne shity, m. in. Snovio, wszystko na co naganial spadlo do zera, filmiki pokasowal, kontent zmienił, nowa hossa i znowu nagania z tego co widzialem XDD i typ jeździ tym bentleyem z wypozyczalni i udaje zarobasa i tysiace ludzi to ogląda
@Jestem_robotem123 to się dobrze maskuje, bo czasem go oglądam i gość sprawia wrażenie, jakby totalnie nie siedział w krypto, tylko czasem co najwyżej zaprosił gości z krypto świata.
@Kyappu: nie no skąd, on z dobrego serca namawiał ludzi do kupowania shitow, to nie tak że brał udzial w pump and dump i próbował oszukać ludzi że to coiny warte miliardy XD ludzka naiwność nie zna granic
@Jestem_robotem123 przeciez to normalne, nie ma youtubera ktory by nie naganial, jak jestes debil to zaladujesz sie po same kule i pozniej bedziesz jęczał ze cie oszukali( ͡°͜ʖ͡°) zamiast wysluchac jakie ktos ma zdanie na temat xyz i sam wyciagnac z tego wnioski
@Jestem_robotem123: uwielbiam jego opowieści z mchu i paproci o tym jak miał milion długów albo jak chodził do szkoły to miał wypożyczalnię DVD i rozwoził płyty z kolegą rowerami xD
#bitcoin #kryptowaluty
@Dymass
@DzikiJelonek lubię go i robi dobrą robotę ale jak dla mnie za dużo analizy technicznej