Wpis z mikrobloga

Ponad pół roku temu zdałem prawo jazdy, za pierwszym razem wszystko bez jakichkolwiek problemów. Do dzisiaj nie mam auta, bo nie jestem oskarkiem z dobrego domu, a jedyne co usłyszałem po zdanym egzaminie to: "no to dobrze, żeś tatusia na dodatkowe koszty nie naraził". Tymczasem oskarki w wojewódzkim z mojego kierunku podjeżdżają na uczelnię audicami, mercedesami i innymi beemkami kupionymi przez tatusiów prezesów20k, którzy już kupują mieszkania na nowoczesnym osiedlu deweloperskim swoim potomkom w Warszawie, Krakowie, Gdańsku, wszędzie. Za tymi oskarkami, niczym młode niedźwiadki podążające za matką w lesie, podążają julki zaprogramowane pożądaniem knagi prawdziwego alfy z dobrego domu z minimum 185cm i silną linią szczęki.
#przegryw #rozwojosobistyznormikami #blackpill #logikarozowychpaskow #zalesie
  • 50
  • Odpowiedz
@Julkojad: #!$%@? mać xD
ja wiem że informatyka to najlepszy kierunek, ale żeby stwierdzić że tylko to jest skomplikowane to trzeba być gamoniem xD
mój brat studiował kierunek informatyczny i był w stanie pracować,
dówch kumpli z akademika, jeden na mechanice i budowie maszyn, drugi na elektronice latali razem ze mną do roboty.
koleżanka studiująca dwa kierunki na raz, automatykę i mechanikę zasuwała na nocki w Macu, i w międzyczasie brała
  • Odpowiedz
@ladykagami: No ja mam dobrze o tyle, że moi bogatsi znajomi są normalnymi ziomkami to tak się nie spotkałem z chamstwem. Też w sumie nie jest nic powiedziane w poście, że któryś z nich tak gadał. Jest tylko ból tyłka, że "oni mają, a ja nie" :P
  • Odpowiedz