Aktywne Wpisy
NightRock +40
Powiedzcie mi, jak rozwiązać taki problem.
Moja partnerka ma złe skojarzenia z alkoholem, bo jej stary chlał.
Przekłada się to na to, że usiłuje ze mnie zrobić abstynenta.
Mieszkamy od roku na przedmieściach dużego miasta, nie mam tu jeszcze znajomych, nikt mnie nie odwiedza, sam też nigdzie nie wychodzę, bo chomikujemy kasę i oboje ciężko pracujemy na wykończenie domu, ja czuję się trochę samotny, bo nie mam żadnego kumpla z którym mogę
Moja partnerka ma złe skojarzenia z alkoholem, bo jej stary chlał.
Przekłada się to na to, że usiłuje ze mnie zrobić abstynenta.
Mieszkamy od roku na przedmieściach dużego miasta, nie mam tu jeszcze znajomych, nikt mnie nie odwiedza, sam też nigdzie nie wychodzę, bo chomikujemy kasę i oboje ciężko pracujemy na wykończenie domu, ja czuję się trochę samotny, bo nie mam żadnego kumpla z którym mogę
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak na hipergamiczną hipokryzję przystało, ponownie julka obnosząca się z krzyżykiem - na każdym zdjęciu, tiktoku, filmiku, wszędzie. Miłosierna, przykładna, zrównoważona - nic bardziej mylnego. Na jednym z tiktoków prezentuje swoje hipergamiczne preferencje wykonując skok w bok, gdyż ruch w prawo lub w lewo wskazuje na jedną z dwóch preferencji. Po kolorze włosów i innych jakichś bzdurach przychodzi na KLUCZOWY parametr - tak, wzrost! +170 vs -170. W którą stronę skok to wiadomo. Miłosierdzie w ujęciu katolickim według tej julki polega na tym, że wszystkich facetów poniżej 170cm należy znieść do podziemia. Ważny aspekt psychologiczny to rzucenie 170cm, a nie tego faktycznego współczesnego minimum 185cm. Według mojej opinii jest to próba sprawienia dobrego wrażenia, że przecież ona nie jest taka jak inne, krzyżyk nosi to w ramach dobrego uczynku zmniejszy wymagania. Nie zmienia to jednak faktu, że w dalszym ciągu karuzela hipergamii się kręci, a w mężczyznach przebiera jak w sklepie z odzieżą erotyczną aby chada zadowolić. W konsekwencji w najbardziej antymęskim kraju Europy, p0lsce, współczynnik samobójstw mężczyzn do samobójstw kobiet jest największy w Europie na równi z Łotwą (2015, a w 2012 bezkonkurencyjnie najwyższy, dane WHO). To są fakty, z którymi się nie dyskutuje - każda hipergamiczna bestia ma krew polskich mężczyzn na rękach. Zapamiętajcie jedno: jak julka dorwie chada to już go nie puści. Normika julka rzuci, ale chada nigdy nie.
#przegryw #p0lka #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tfwnogf #stulejacontent #blackpill
Komentarz usunięty przez moderatora