@#!$%@?: ja się zapakowałem w ETH. Wiara w to że "sensowność" waluty wygra z memicznością u mnie silna. Taki bitcoin i doge są totalnie bezużyteczne, to musi jebnąć.
@#!$%@?: ja bym pakował w lunę, bo raz że ją od razu stakujesz czyli już piniondz pracuje, to dostajesz airdropy za stakowanie luny, na razie mir i anc. Potem dojdą kolejne. A genesis airdropy to te których nie chcesz przegapić. Luna jest zaprogramowana na odlot. Widzę dużo ostatnio pytań o Lune więc obsrreuj moje wpisy, wieczorem podrzucę większy yu na wypoku.
@#!$%@?: stakowanie konkretnych walit najlepiej robić na dedykowanych tym walutom portfelach bo raz że bezpieczniej a dwa że mogą być dodatkowe bonusy właśnie jak w wypadku luny. Ja stakuje pomniejsze coiny wprost na giełdzie binance ale np solana czy luna już na zewnątrz
@NaAdanosa: Na jakim trzymasz ? Terra bedzie oky ? Jestem nowy kompletnie i nie chce babola strzelic, a uwazam ze nie ma co trzymac za duzo oszczednosci bo dzieki pisowi PLN bedzie lecial tylko w dol
@#!$%@?: to dobrze uważasz ;) terra station wallet twoim przyjacielem. Wypłać z giełdy lune od razu na adres tego portfela a w międzyczasie czytaj dużo o krypto bo to będzie dobra inwestycja w wiedzę
@NaAdanosa: Wołaj jak będziesz pisał coś większego o Lunie, jestem zainteresowany tematem. W krypto siedze 2 miesiace wiec zaczalem od gorki jak prawilny wykopowy inwestor xD Interesuje mnie coś co mi da zyski długoterminowo i ma potencjał a nie wykupowanie dodge bo #smiesznypiesek i #elongdziemojelambo.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link