Aktywne Wpisy
joker007 +566
Halinka Kiepska z 1 odcinka w wieku 34 lat i Mariolka Kiepska w tym samym wieku w odc. 529.
#swiatwedlugkiepskich #seriale #polska #ciekawostki
#swiatwedlugkiepskich #seriale #polska #ciekawostki
kubekdudek +56
Zostawcie plusa aby ankieta mogła trafić do szerszej liczby odbiorców. Wyniki mogą być ciekawe
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
Ile miesięcznych wypłat kosztuje wasze auto?
- 1 - 3 msc 43.7% (444)
- 4 - 6 msc 20.1% (204)
- 7 - 9 msc 11.8% (120)
- 10 - 12 msc 10.4% (106)
- 13 - 15 msc 3.3% (34)
- 16 - 18 msc 1.7% (17)
- 19 - 25 msc 1.8% (18)
- 25 - 30 msc 0.9% (9)
- > 31 msc 6.4% (65)
Chyba kradzież tak się nazywa
Ludzie latami się kształcili, szkolili, zaryzykowali w biznesie itp a teraz mają płacić na tych którzy sobie bimbali całe życie? Sprawiedliwość XD chyba złodziejstwo społeczne bo na pewno ze sprawiedliwością nie ma to nic wspolnego.
Muszą jakoś nazywać te rzeczy by demokracja działała jak należy i by móc wprowadzać tyranię wraz z ludem który będzie
Komentarz usunięty przez autora
@Xtreme2007: najwięcej o to płaczą wszyscy na JDG którzy przecież w drugim zdaniu piszą "przerzucę koszt na klienta" to niech się zastanowią czy ich to w końcu boli i będą biedniejsi czy mają to w tyłku bo klient za to zapłaci (
@FLAC: Jedyną sprzecznością jest to, że należysz do gatunku Homo Sapiens. Klienci z dupy się nie wezmą, o
@Xtreme2007: Dlatego sprawiedliwość społeczna powinna raczej realizować się w postaci usług. Np. dzięki dobrej publicznej edukacji z darmowymi dodatkowymi zajęciami, ktoś z biednego, a nawet patologicznego domu, kto będzie miał ambicje,
@FLAC: Mimo wszystko boję się, że elastyczność cen na rynku nie jest aż tak duża, i mało kto będzie sobie w stanie pozwolić
@Xtreme2007: Absolutnie nie jestem lewakiem i nie popieram zmian proponowanych przez PiS.
Rozumiem twój tok myślenia, bo tez kiedyś bylem korwinista nawet pomagałem wywieszać plakaty KNP
Z całym szacunkiem, ale wydaje mi sie to wielkim uproszczeniem
@Xtreme2007:
TAK BYŁO XD