Wpis z mikrobloga

Ech koledzy
Mam dość
Ogólnie dobrze mi było przez ostatnie miesiące.
Jeżeli ktoś chciałbym wiedzieć to w sumie nauczyłem się cieszyć małymi rzeczami i realizować swoje marzenia
I było naprawdę super
Tag bardzo mi pomógł,za co wam bracia dziękuje,bo bez was to by było słabo
I no wracam,bo raz akcja z wykopkiem bordo mnie aktywowała
A dwa
Echhhhh
MAMA MI KAŻE IŚĆ NA SZCZEPIENIE A MAM 25 lat
I mi mówi,że jak nie pójdę to mnie wyrzuci z domu i mnie na siłe zapisała na drive-thru i mam tam jechać taksówka bo jej nie ma a ja nie mam prawa jazdy
Boże jak ja mam być normalny,jak matka staremu chłopu nadal rozkazy wydaje
I znowu wracają demony z gimnazjum i liceum jak matka kazała być grzecznym,albo darcie ryja bo na zakończenie roku nie chciałem iść i wiele innych

Kochani bracia
To jest tragedia
Wyuczona bezradność tworzy z człowieka zwierzę
I nawet nie mam z kim o tym porozmawiać bo na matkę nie działają żadne logiczne argumenty

25 letni chłop za 9 godzin pojedzie taksówką na szczepienie i pośmiewisko znowu zrobi z siebie

Jak wtedy kiedy na komisje wojskowa mama mnie zawiozła
Albo badania przesiewowe do liceum też z mamą

Oskarki z Juleczkami przyszli i się bawili i śmiali a ja z mamą skulony w kacie w dresie

To koniec kochani
Z przegrywu nie ma ucieczki
#przegryw
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@todlamnie4: no ogólnie mega toksyczna sytuacja, ale niestety ci wyżej mają rację.
Z psychologicznego punktu widzenia, jeśli jesteś zdominowany przez kogoś, to nic się nie zmieni dopóki będziesz pod jej wpływem.
Musisz sobie sam oszacować, czy bardziej ci się opłaca mieszkać tam czy wydawać 800 Ziko co miesiąc na pokój z wspolokatorem.
Gdybyś chciał pogadać czy coś, to pisz
  • Odpowiedz