Aktywne Wpisy
ataeB +31
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +231
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Jak się zapisuje grę w Demons Souls?
Nigdy nie grałem w tego typu tytuły - pogoniłem z mieczem tu i ówdzie, wszedłem do kilku mgieł ale jak wrócić do centrum żeby coś kupi?
Jak się leczy? Tymi ziołami to tylko do połowy paska życia i już?
Jakieś rady dla newbie żeby nie wydrapać sobie oczu?
A, i jest jakiś soundtrack w tej grze czy tylko moje obuwie odbijające się o posadzkę zamku?
Pierwsze wrażenia rewelacja, podoba mnie się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps5
I panie.
Automatycznie w tle. User nic nie robi.
Jak tam wrócić? Na nogach czy użyć tej pierścienia i stracic wszystkie dusze?
2. żeby coś kupić musisz cofnąć się do klinca ( tego co startujesz lokacje ) i do spójni albo poprostu jakiegoś kupca jak znajdziesz po drodze.
3. leczenie odbywa się przez właśnie te zioła później są mocniejsze też ogólnie jest bodajże ich z 5 rodzaji każdy
Jest grane, czasu mało ale właśnie skacze z mieczykiem. Jedyne co mnie przerasta to brak save i powrót prawie na początek przy zgonie ale co tam, gra się super.
@kamroz @quag7 Jakiś build konkretny polecacie?