Wpis z mikrobloga

@cucaracha: Nie masz pojęcia o czym piszesz, z doge jest taki problem, że wysrali go 130 miliardów (bo w memie każdy użytkownik doge miał być milionerem w doge). Więc gdyby kosztował 10$ łączna wartość doge musiałaby przekroczyć trylion dolarów... Dla porównania obecnie ma wartość 63 miliardów, więc do zrobienia ma prawie 2100%... To drugie tyle ile zrobił od 2016 roku kiedy nie był praktycznie handlowalny. Na moje to Biden wraz z
  • Odpowiedz
@cucaracha: Mam podobną historię, ostatnio właśnie znalazłem portfel i okazało się, że jest w nim tylko około 2000 dogecoin, próbowałem je w jakiś sposób odzyskać, ale nie mogłem sobie poradzić. Zatrzymałem się na tym samym kroku, to znaczy w programie pokazywało, że będzie pobierać wszystkie transakcje X lat i na razie przez brak czasu nie zajmowałem się tym tematem.

Pamiętam, że właśnie około 2013 roku kopałem, łącznie chyba tylko przez jeden
  • Odpowiedz
@javelin: a nie widzisz różnicy między 13 milionami dolarów a 1,3 tryliardem? Przy małych wartościach łatwo manipulować ceną, bo wystarczy kilku milionerów. Teraz mowa o tym czy doge będzie w top 10 najwartościowszych aktywów na świecie i czy przebije srebro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz