Wpis z mikrobloga

UWAGA LOTERIA!

Witajcie Mirki! Mam u siebie kilka książek SF, które już przeczytałem i których się chętnie pozbędę. Wszystko w ramach krzewienia kultury czytania wśród mirasów i promowania dobrej literatury. Zasady są proste i każdy może wziąć udział w loterii. W komentarzach znajdziecie dwie pozycje, które należy zaplusować do jutra do godziny 21. Spośród biorących udział w loterii wylosuję po jednej osobie za pomocą generatora losowych liczb, przy czym nie może to być ta sama osoba. Po upływie regulaminowego czasu zamieszczę screena z wynikami, a wylosowane osoby zawołam w komentarzu i poproszę o adres na który mam przesłać książki, wszystko na mój koszt.

Książki wysyłam w paczkach po dwie:

1. "Gra Endera" + "Ender na wygnaniu" - Orson Scott Card

2. "Star Carrier: Pierwsze uderzenie" + " Star Carrier" tom II - Ian Douglas

Od szczęściarzy, którzy wylosują pozycje będę oczekiwał tylko obietnicy, że po przeczytaniu przekażą książki dalej, albo oddadzą je do lokalnej biblioteki, by inni mogli z nich korzystać. Wszystkich proszę także o plusowanie tego wpisu by jak najwięcej osób wzięło udział w loterii.

#bookmeter #loteria #loteriada #wygraj #losowanie #ksiazki #ksiazka #ksiazkowaloteria
  • 18
  • Odpowiedz
@hina88: Przeczytałem i nawet oceniłem na bookmeter ;) nie podzielam zachwytu niestety. Nawet zastanawiałem się czy ją też nie wysyłać, ale skoro mi się nie podobała to czemu miałbym ją wysyłać komuś, żeby się z nią męczył :P
  • Odpowiedz
@sanger: A to wiecej nic nie polece, bo z sf zbyt wielu pozycji nie czytalem, predzej fantasy. Dukaj i Gluchowski z Metrem mi jeszcze zapadly w pamiec, ale pewnie juz dawno przerobiles :D
  • Odpowiedz
Zwycięzcy loterii to: Dla pierwszego zestawu książek @gresiu12, z zwycięskim numerem 15. Dla drugiego to @Qwasi z numerem 24.

Dowód 1: http://img31.imageshack.us/img31/2451/z6t.bmp

Dowód 2: http://img607.imageshack.us/img607/4444/7pki.png

Zwycięzcom gratuluje i proszę o wysyłanie adresów do wysyłki na PW wraz z obietnicą, że potem przekażą książki dalej albo oddadzą do biblioteki. Wszystkim dziękuję za wzięcie udziału w loterii, prawdopodobnie kiedyś jeszcze ją powtórzę ;)

@Kardig przykro mi, takie są prawa loterii, nie każdy może
  • Odpowiedz