Aktywne Wpisy

Piospi +349
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa

Kantar +876
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.

Zawsze się znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#facebookcontent #facebook #nauka #heheszki
źródło: comment_1620599163gIMXla8xTzIRqFFvGH57Sa.jpg
Pobierz@kj5:
1. Pchasz się w bardzo #!$%@? temat odpowiedzialnosci zbiorowej za przeszle lata i idac twoja logika mozemy sie tak calymi wojnami az do krucjat cofnac.
2. Jedno wielkie xD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1620630029TtOBC6LPIOAK1GpSCSXN9n.jpg
Pobierz@LuxEtClamabunt:
Albo z pisaniem tempi zamiast tępi.
@kj5: Ale zręcznie pomijasz już fakt, że Europejczycy przywieźli do Afryki statkami całą technologię europejską, dzięki której Afrykańczycy teraz mogą cywilizowanie żyć w wielu krajach afrykańskich na wyższym poziomie niż
@chlodna_kalkulacja przepraszam że w komentarzu na wykopie pisanym o 5 rano nie uwzględnilem wszystkich za i przeciw wieloletniej okupacji kontynentu.
Nie mówiłem że samo ustalenie granic było złe, tylko to gdzie je wytyczono - wystarczy porównać je z granicami terenów zamieszkanych przez ludy i plemiona żeby zobaczyć że do jednego kotła wrzucono zupełnie różnych ludzi.
@kj5: Możesz rozwinąć myśl?
Komentarz usunięty przez moderatora