Wpis z mikrobloga

• 0
@LokalnaPatologia ci ochroniarze to kwalifikowani pracownicy ochrony? Jak tak to #!$%@? na policję, straci licencję jak wyjdzie że popełnił przestępstwo naruszenia nietykalności cielesnej
  • Odpowiedz
@Totalkozakmen: Nie wiem co trzeba #!$%@?ć żeby tak #!$%@?ć ochronę. Raz szukałem dłużej biletu który zapodział się na dnie plecaka, ale nigdy takich ekscesów nie było. Wierzyć mi się nie chcę że zaczęli awanturę od tak z dupy, tylko za wschodni akcent.
  • Odpowiedz
@PolishDoomer: Poszło o maseczkę. Oczywiście ochroniarze wydają się być typowymi chamami, ale zgadzam się, że wystarczyło trochę kultury osobistej i minimalnych umiejętności pertraktacji, żeby załagodzić konflikt. Natomiast przywalenie się ochroniarza do chłopaka o narodowość jest chamstwem. Szczerze to ludzie w tych czasach są dla siebie über nie mili i traktują się nawzajem jak gówno.
  • Odpowiedz
@LokalnaPatologia: mnie zastanawia kto ciebie zatrudnił trollu. Ukraince niech jadą na Ukrainę, a nie się panoszą banderowce i atakują naszych ochroniarzy. Na Ukrainie jakby Polak ich tak ZAATAKOWAŁ BY GO Zabili siekiera. NAszym zadaniem jest wspierac Rosję
  • Odpowiedz