Wpis z mikrobloga

Moje drogie różowe paski, bądźcie życzliwi dla swoich partnerów, bo takie zachowanie sprawia że zostajecie na starość co najwyżej z kotem, i narzekacie, że wszyscy faceci chcą tylko poruchać a nie wiązać się. Nikt rozsądny nie będzie planować przyszłości z kimś bez empatii.

na screenach laska przekonuje, że pożyczanie pieniędzy to "budowanie więzi" laska robi sobie grunt pod wyłudzenie. Uważajcie mirki.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #gownowpis
Unifokalizacja - Moje drogie różowe paski, bądźcie życzliwi dla swoich partnerów, bo ...

źródło: comment_1620380409U60npSD7KTyqbxOX3wk3bT.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
@vytah: @Kaiwo: screeny wysyłam w celach edukacyjnych. Jak laski potrafią urabiać, wmawiając że na tym polega bliskość. "Pożycz mi 20k to razem stworzymy więź". Uważajcie. Laska istnieje naprawdę, widziałem ją, poznałem jej rodziców, wiem gdzie mieszka, niemniej jednak uważam to za pewne kuriozum.
  • Odpowiedz
@TheOneWhoKnocks: rozmawiam z nią, ale raczej traktuję ją jako studium przypadku, lub jako pewnego rodzaju szczepionkę. Jest zgrabna i ładna dobra w te klocki ale tylko samobójca planowałby z nią przyszłość. Staram się nie zakochać, im więcej mówi tym łatwiej mi to przychodzi ;)
  • Odpowiedz
@agaja: gdybym uważał, że wszystkie są takie, to bym nie szukał towarzyszki życia. Piszę, żeby uważać bo i takie się zdarzają.

@Reaamu: nie wiem skąd u niej takie myślenie, myślę, że to kwestia wychowania. Coś musiało być nie tak z jej rodzicami, albo jakieś błędy wychowawcze, nie wiem jeszcze.
  • Odpowiedz