Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 34
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Pora wstać i powitać nowy dzień! Już 07:02:00, Piątek, 07 maja 2021. Imieniny: Gizeli, Ludmiły, Benedykta. Słońce wstało dziś o 04:56. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 15 godzin i 33 minuty, w zenicie znajdzie się o 12:43 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:29. Ciemna noc zapadnie o 22:14, ale gwiazd można wypatrywać od 21:13.
  • 16
ELO dla wszystkich

Piątkowy poranek! Fajnie :P

Dwa ostatnie dni po pracy jeździłem ćwiczyć zajoba na placu czyli ósemki, wolny i szybki slalom na moto, i powiem szczerze, że jeśli na tych krzywych betonowych płytach zawianych piaskiem potrafie to wszystko ogarnac to na WORDzie nie powinno sprawić mi to większych kłopotów. Zaraz zapisuję się na egzamin teoretyczny i mam nadzieję, że będzie to jutro, a jak nie, to za tydzień w sobotę.
źródło: comment_1620365280Po4yNt7szTryF2vLhsXB0D.gif
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo @Dioddy @lenythenub @Mosiondz

no dzien dobry w nocy spalem sobie dobrze ale obudzilem kilka razy bo reka bolala ale to doslownie na kilka sekund zeby sie ulozyc na drugiej rece XD no i kataru juz nie mam myslalem ze gorqczke mam bo cieply jestem ale pokazalo 36.5 wiec git no
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@micke: @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Dioddy @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: : @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @mobutu2: @Dddkop: @algus: @Hansim33: @nie_mowie_po_kociemu: @Glupiii: @piupiulaserem: @Mosiondz: @lenythenub:

@Jurgen_Van_Beethoven:

Hejo. Nadszedł w końcu weekend. Do tego na zewnątrz brzydko (Klasycznie niestety, pogoda dostała chyba czegoś do łba), więc nie podciągnę tematów, jakie