Aktywne Wpisy
marek2092 +707
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
dddobranoc +33
Gruzowisko pod Krakowem.
Parking policyjny na ul. Torowej - jakieś 100m od miejsca, gdzie Budda kręcił bardzo dużo swoich filmów (na parkingu stacji kolejowej Kraków - Swoszowice) xD
Biedne, ciekawe jak zniosą okres jesienno zimowy pod chmurką i czy będzie licytacja? Auto po Buddzie może mieć wartość kolekcjonerską, tak jak teraz sprzedawane było kilka razy Porsche 911 RSR po Eskobarze to miało wartość + 1mln euro za byłego właściciela.
Nawet to autko
Parking policyjny na ul. Torowej - jakieś 100m od miejsca, gdzie Budda kręcił bardzo dużo swoich filmów (na parkingu stacji kolejowej Kraków - Swoszowice) xD
Biedne, ciekawe jak zniosą okres jesienno zimowy pod chmurką i czy będzie licytacja? Auto po Buddzie może mieć wartość kolekcjonerską, tak jak teraz sprzedawane było kilka razy Porsche 911 RSR po Eskobarze to miało wartość + 1mln euro za byłego właściciela.
Nawet to autko
I tu pojawia się problem, bo nawet nie pomyślałem o tym, żeby sprawdzić specyfikację komputera XD Okazuje się, że M.2 2280 jest obsługiwany do 1TB ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Coś mnie tknęło dopiero po włączeniu komputera, ale dodałem go jako nową partycję i jest wolne 1.81TB. Będzie to wszystko działało, czy coś może się stać i lepiej kupić mniejszy 1TB?
Dysk
Specyfikacja komputera
Storage
512GB SSD M.2 2242 PCIe 3.0x4 NVMe + Empty M.2 2280 PCIe 3.0x2 SSD Slot
Storage Support
Dual SSD mode: up to two drives, 2x M.2 2280 SSD or 2x M.2 2242 SSD
• M.2 2280 SSD up to 1TB
• M.2 2242 SSD up to 512GB
#komputery #laptopy
Pytaj Lenowo, nie wiem czemu tak dziwnie napisali. W ogóle niby czemu 2280 i 2242 mają razem nie pasować skoro mieści się 2x 2280? Jeśli chodzi o pojemność to może chodzi o zbyt grube dyski z kościami pamięci po obu stronach. Ale jakoś to nie ma sensu wg mnie.
Update: poszperałem trochę bardziej i Lenovo po prostu testowało tylko do 1TB, ale Crucial robił testy we własnym zakresie i 2TB chodzą bez problemów. Zostawiam linka dla potomnych i dzięki za pomoc Mirasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://forums.lenovo.com/topic/view/2250/5069407