Aktywne Wpisy
Kwas747 +453
W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. Nie zamawiam już od tych Januszu biznesu. Doszedłem do idealnych proporcji i stworzyłem idealne warunki wypieku w zwykłym piekarniku. Wolę to niż pizzę której 75% stanowi woda za prawie 5 dych. Włoska mąka? Zwykła 450, piekarnik z kamieniem na maksa i jechane.
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
ElPrimo +5
Cześć, mam 18 lat i od razu mówię, że jestem kompletnym laikiem i pierwszy raz cokolwiek o motocrossie dowiedziałem się wczoraj, ale stwierdziłem, że kupuje i nikt mnie przed tym nie zatrzyma XD
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
1. Za mało gier AAA, które nie są japońszczyzną.
2. Gry wysokiej jakości i grywalne od Nintendo, ale na Innosa, ile można grać w infantylne tytuły? Gdzie fabuła, gdzie głębia? Same zręcznościówki!
3. Wiedźmin w pociągu to świetna sprawa.
4. Najlepsza konsola do indyków.
5. Zelda to jest to.
6. Śmietnik straszliwy na storze. Znaleźć coś tam to jest droga przez mękę.
7. Konsola nie dla mnie. Lubię sobie popykać w gry typu Mass Effect, GTA, Wiedźmin, HL Alyx i inne takie takie, gdzie coś się dzieje, oprócz naparzania w klawisze (Monster Hunter Rise to właśnie cos dla mnie takiego meh).
8. Konsola większość czasu się kurzy.
9. Co najbardziej wkurzające - no niby jest ten switch online i gierki na nesa i snesa, ale mało i nie te, które lubię. Czemu nie ma pełnej kolekcji w tym abonamencie? Straszna cienizna.
10. Ogólnie 6/10, konsola się kurzy, chyba, że jadę gdzieś pociągiem. Nie jestem targetem. Jestem rozczarowany.
Przydałaby się taka mocarna sprzętowa wersja, ale od Sony, tyle że PS Vita była dla nich rozczarowaniem i nie ma co liczyć na nową wersję. Gdybym lubił chińskie bajki, to pewnie byłbym wniebowzięty tą konsolą, a tak, uważam to za mocno przechajpowane urządzenie. Czas kupić #ps5
#nintendoswitch #nintendo #gry #takaprawda #sony
Ja wytrzymałem ze Switchem 2 lata, ale tylko dlatego że miałem przeróbkę.
@I-____-I: No nie powiedziałbym. Wiedźmin czy DarkSouls nie jest dla dzieci, a są tam do kupienia. Gry dla dzieciaków owszem są tam, ale to chyba nie jest główny target. Moim zdaniem głównym targetem są Otaku, którzy trochę bezkrytycznie lubią wszystko co z Japonii.
@maly_ludek_lego: to raz - wystarczy nie byc weebem i nagle 90% biblioteki odpada. Myslalem o switchu jak jeszcze duzo latalem sluzbowo, ale przy covidzie wszedzie jezdze samochodem i nie potrafie sobie wyobrazic sytuacji, gdzie w domu wybieram switcha zamiast gamingowego PC.
Co do indyków
Co do gier, to tak jak już wszyscy wspomnieli - jak usuniesz z równania japońszczyznę, to zostaje raptem pare gierek - Mariany, Zelda, Mario Kart, Smash i... to w sumie wszystko. Ja poza wymienionymi grałem jeszcze w Pokemony (serdecznie nie polecam), Mario+Kórliki
Indyki i japońskie gierki to chyba najmocniejsza strona switcha. Granie w Final Fantasy przed snem czy w podróży to duży atut, ale faktycznie brakuje czegoś nie-japońskiego z głębią.