Wpis z mikrobloga

Cały czas wydaje mi się, że Przemo zmarnował niesamowitą szansę w życiu.
Powinien zacząć od dołączenia do tagu przemcel, uznania swojego nicka i budowy bazy fanów.
Następnie twitch, streamy i donejty.
Możliwości bez liku: podryw przez przema na ulicy (nagrwany), podryw w klubie, recenzje drogich restauracji, jakieś strimy z gotowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wszystkie z uwagi na jego osobę i fejm byłyby sukcesem, większym niż strimy Konona.

I najepsze:
Przemo żyłby za kasę ludzi, którzy z niego szydzą, co byłoby ostateczną ironią losu. I kto wtedy byłby frajerem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

#przegryw #przemcel
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TypowyZakolak niestety, ale w dłuższej perspektywie to i tak było skazane na porażkę, kto oglądał jego lajwy wie jak bardzo prymitywną i ograniczona osoba był Przemek. do powiedzenia nie miał nic, w kółko teksty typu "co tam majstry co u was" i witanie się z każdym, nie utrzymałby zainteresowania ludzi nawet ze swoją twarzą.
Po drugie żeby streamowac choćby na Twitchu ktoś musiałby go tego nauczyć, poprowadzić, kupić sprzęt, a przypomnę
  • Odpowiedz
@shelby0153: może masz rację, nie oglądałem go na żywo nigdy, ale był tak rozpoznawalny i popularny, że przy odrobinie wysiłku spokojnie mialby lekkie i przyjemne życie. Możliwe, że nie ogarnąłby tego intelektualnie.
  • Odpowiedz
@TypowyZakolak: do tego żeby trzeba hajs trzeba mieć IQ wyższe niż temperatura otoczenia. No i orzemas musiałby się pogodzić z faktem tego że posiada bardzo niewyjsciowa facjatę a dla niego to nie do przyjęcia bo on się nigdy nie poddaje i też chciał być chadem jak typy z live island albo instagrama
  • Odpowiedz
@TypowyZakolak: potem ustawiłby cel 30 tys. Na nowy zgryz i jestem pewien że dość szybko by uzbierał.
Ale to właśnie cechuje debila, zupełny brak dystansu do siebie. A od tego właśnie powinien zacząć, akceptacja a potem próba naprawy.
  • Odpowiedz