Aktywne Wpisy
Drevnykocur +1023
GrammarNazi +106
Mam żonę, syna, bardzo ich kocham. Mam też jakichś dwóch kumpli z którymi się spotykam raz na pół roku.
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Hania i Jaś. Jedna płacze o hajs na sprzęt Apple. Drugi konwertuje psy na roślinne żarcie. Jest ktoś kto bardziej szkodzi polskiej młodej lewicy?
#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy
Robisz sobie zbiórke
bóldupyozbiórke.exe
Udaje ci się uzbierać kase
bóldupyoludziktórzywpłacają.exe
Kupujesz za zebraną kase sprzęt.
bóldupyocene.exe
Wstawiasz fotke ze zrealizowanym celem zbiórki
bóldupyofotke.exe
bóldupyorodzajsprzętu.exe
bóldupyoproducenta.exe
bóldupyolewakówurzywającychkomputerów.exe_
Error 404
Brak profitów.
@GaiusBaltar: Myślę że najbardziej ekologiczne było by gęsie pióro i liczydło. ¯\_(ツ)_/¯
@Towarzysz_Moskvin: choćby Eluktronics - twórca chipsetu czy komponentów a twórca komputera to różne rzeczy.
Mniejsza z korporacją, ale jakby nie patrzeć kupowanie jednego z najlepiej trzymających cenę na rynku wtórnym sprzętów, praktycznie nienaprawialnego a to tego AIO to niewątpliwie mało zgrabny wybór kupując ze zbiórki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Towarzysz_Moskvin: ja już ci odpowiedziałem, nie musisz ponawiać pytań, przyjacielu.
Widzę, że jesteś jednym z obrońców pani Zagulskiej. Jak tak, przekaż jej proszę, że nieładnie udawać, że na jej profilu jest tylko sam hejt, a nie ma konstruktywnej krytyki.
Bo w publikacji hejtu z jakim się spotyka, ma cel - to widać na jej profilach, gdzie wręcz się tym chwali,
A ty uznałeś że jak jest procesor wyprodukowany przez Intela to cały laptop już jest z międzynarodowej korporacji i czy kupisz sprzęt od appla czy hyperbook to nie ma naczenia bo i jest z korpo.
@biesy: ze zrzutek kupuje sie najdrożej, żeby pokazać, ze akurat starczyło i następnym razem kochani wspierający muszą dać troszkę lepiej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Firma składająca podzespoły wyprodukowane przez wielkie korporacje ma znikomy wkład w powstawanie finalnego produktu.
@biesy:
Wkaesz w którym miejscu przyjacielu bo musiało mi umknąć.
@biesy: "drogim sprzętem" - iks de
Zakładam że to jest ta oficjalna fotka. Więc drogie wykopki, ten "w #!$%@? drogi sprzęt" to w najlepszym wypadku jest mid-2011 27" iMac za jakieś 2000zł (można już za 1500). Tak, tak - w najlepszym przypadku 10 letni sprzęt ¯\_(ツ)_/¯
Jeżeli to jest i7 to w takim podstawowym PassMarku ma 5319 punktów czyli tyle co w
@Towarzysz_Moskvin: czyli mówisz że Apple ma "znikomy wkład" w powstanie macbooków, bo procesory to Intel, grafika ATI a dysk to Samsung? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Obawiam się że niewiele wiesz o projektowaniu komputerów i laptopów
Z jakiegoś powodu przecież wrzuciła to zdjęcie. Nie jest głupia i wiedziała co się będzie działo :).
@Niles: Normalnie burżuazja bo iMaca kupujom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@biesy: nie wszyscy grają w trójwymiarowe szachy, jak znam życie chciała wrzucić fotkę żeby powiedzieć "dzięki" tym którzy się zrzucili i pokazać na co poszła kasa ¯\_(ツ)_/¯ no ale że w internetach ludzie obrzucają się gównem za byle co to wyszło jak zwykle
@Towarzysz_Moskvin: jeżeli zaprojektujesz obudowę, chłodzenie, ogarniesz ich proces produkcyjny, zamówisz specjalistyczne komponenty i wkomponujesz je w zaprojektowaną przez siebie PCB a w przypadku Appla także cały system operacyjny, a następnie rozpoczniesz masową produkcję, marketing i dystrybucję całości to tak. W przypadku komputerów stacjonarnych ten proces jest oczywiście prostszy, ale tutaj mówimy akurat o urządzeniu AiO.
@niecodziennyszczon: wiesz, tu bardziej chodzi o celowe wywoływanie prostego, patolskiego hejtu i wypływanie na nim w swojej bańce. Zauważyłem to kiedy mój wywazony, krytyczny komentarz został usunięty, a debilizmy pokroju odwoływania się do wyglądu/płci zostały, ba zostały nawet uwypuklone w osobnym wpisie.