Aktywne Wpisy
MrBeast +493
Borealny +71
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Jego sekretarz stanu, Błażej Spychalski, chcąc poratować swego pryncypała wkleja screen z sjp.pl że rezurekcja to jest jednak powstanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sjp.pl oczywiście szybko koryguje tę głupotę (pod tym hasłem zostają tylko obrządki wielkanocne), a Duda i jego otoczenie dostarczają kolejnego argumentu dla obrony Żulczyka.
Na koniec, po kilku godzinach intensywnej burzy mózgów setki doradców prezydenta, pojawia się kolejny wpis głowy państwa "tłumaczący" ten pierwszy jakoby rezurekcja miała oznaczać zmartwychwstanie Śląska a nie powstanie.
Kurtyna. Mamy prezydenta na jakiego zasłużyliśmy.
W komentarzach screeny z twittera
#bekazpisu #duda #polityka
@Jabby: nie żeby tego ale rezurekcja brzmi mniej niedorzecznie niż osławiona rwa kulszowa XD
@Jabby: ja #!$%@? #!$%@?, zawsze mnie #!$%@? kiedy ludzie linkuja sjp.pl, ktory jest redagowany przez uzytkownikow (to jest serwis do sprawdzania slowek pod gierki), wiec sila rzeczy zawsze jest tam kupa bledow. oczywiscie stronka bazuje na skojarzeniu z SJP PWN