Aktywne Wpisy

bedejutro +60

troglodyta_erudyta +437
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz

Mirki, 14 czerwca 2020 roku urodziła mi się córka. Żona w związku z tym przygotowuje jakąś taką książkę z jej "pierwszymi razami" czy coś w ten deseń. Jedna ze stron w tej książce mówi o wydarzeniach ze świata i w Polsce z tego dnia urodzin.
Żona jak tylko wyszła ze szpitala to kupiła sobie jakiegoś nju jork tajmsa i jakąś wyborczą i odłożyła na później. Nie miała chwili, by przygotować wpisy w tej książce. No i Imba, bo ja te stare gazety sprzed prawie orku wyrzuciłem i ona teraz nie ma materiału na swój projekt.
Ma ktoś archiwalne gazety z wiadomościami z tego dnia? Może jakaś firma prenumeruje jakiegoś insajdera i zalega gdzieś na recepcji w magazynie? Zwracam koszty, nawet zakupu gazety i przesyłki paczkomatem.
A co do książki to jakbym sobie newsy darował i skupił się na dziecku - ja robiłem takie książki obu dzieciakom i są bardzo fajne.
Jeśli mogę polecić to najlepszefoto ma bardzo dobrej jakości książki i druk. Sprawdzone przez osobę profesjonalnie zajmująca się fotografią , edytorstwem
Inaczej to tylko detal dla mamusi