Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy

kornel-mir +287
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien

#ps5
@Izanagi013: jak widzę takie komentarze, to od razu kojarzy się mem
źródło: comment_1619771572W7jFPZ7iqRcPg4wg631hr1.jpg
Pobierzale usta mi juz pękają od plucia na biedaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1619772732YtuEi3VvBwzhnVvIGFDkjO.jpg
Pobierz@PanPietruszka Ale to ty dzwonisz
BTW kompletnie nie pojmuję jak można bronić faktu, że korpo chce zedrzeć z graczy więcej pieniędzy
źródło: comment_1619774627nP9UnsgxlLgpSKXk6hp4iw.jpg
PobierzJakbyś wszedł w innym momencie to mogłoby być tak, że pudełka byłyby po 79 zł, bo nie byłyby na promocji, a na PS Store akurat by były po 39 zł, gdyby je przecenili.
https://www.microsoft.com/pl-pl/p/mafia-edycja-ostateczna/9nzc09nnr93l?activetab=pivot:overviewtab
Pudełko na promocji było niedawno za 80 zł.
https://www.microsoft.com/pl-pl/p/mafia-edycja-ostateczna/9nzc09nnr93l?activetab=pivot:overviewtab
Pudełko najtaniej za 90 zł.
Mafia na przecenie najtaniej była za 126,75 zł, RDR2 za 110 zł. Oba sklepy działają DOKŁADNIE tak samo i jak napisałem, PS Store jest raczej trochę tańsze. Akurat śledzę oba sklepy dość mocno i widzę te ceny. Często jak te same gry są przeceniane