Aktywne Wpisy
Bardamu +90
Widzę, że zaczyna się typowy cykl polskiego youtubera po początkowym zyskaniu sympatii ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mercedes? ✔
Bluza z napisem BALENCIAGA na calą klatę, żeby było widać hajs? ✔
Pierwsze dramy? ✔
#ksiazulo #polskiyoutube
Mercedes? ✔
Bluza z napisem BALENCIAGA na calą klatę, żeby było widać hajs? ✔
Pierwsze dramy? ✔
#ksiazulo #polskiyoutube
zielonka18 +909
#cyckinawosp Edycja 2024
Podobnie jak w ostatnich 3 latach, i w tym roku #wgw gra razem z #wosp! Tym razem wpłacam po 24 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako osobny wpis na tagu #wgw. Pamiętajcie o oznaczeniu ich jako NSFW.
Podsumowania akcji z poprzednich lat:
-
Podobnie jak w ostatnich 3 latach, i w tym roku #wgw gra razem z #wosp! Tym razem wpłacam po 24 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako osobny wpis na tagu #wgw. Pamiętajcie o oznaczeniu ich jako NSFW.
Podsumowania akcji z poprzednich lat:
-
Mój narzeczony chciałby #anal. Ja się nie przemogę, nie ma szans. Podejmowałam próby zmiany podejścia, ale wzbudza to we mnie jedynie obrzydzenie i stanowczo nie dam rady - zresztą nie chce się zmuszać. On co jakiś czas do tego wraca, ale zawsze po mojej odmowie na jakiś czas temat cichnie. Mówi, że nie jest to dla niego super ważna fantazja, ale kiedyś zwyczajnie chciałby spróbować. Moje przyjaciółki też się tego brzydzą i mówią, że nie mogłyby się przemóc. Ogólnie seks mamy dobry, są zabawy oralne, kombinujemy trochę z bdsm i przebierankami. Ciekawi mnie jak to wygląda u innych dziewczyn, w związku z tym mam pytanie do dziewczyn
Czy uprawiacie seks analny?
Chetnie poczytam wasze opinie
#rozowepaski #seks #zwiazki #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60885709df02be000aefed71
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: a japa od jedzenia i gadania, a jednak seks oralny jest praktykowany
On wyciaga ten temat 2-3 w roku. Próbowałam to jakoś przepracować, próbowałam autostymulacji i nie. Mam wrecz odruch wymiotny. Jak sobie wyobraże podczas oralu, ze jego penis byłby kiedyś tam, to mija mi na wszystko ochota. Zwyczajnie brzydziłabym sie moim facetem. To ohydne. Zastanawia mnie dlaczego faceci maja na to parcie. Moj mowi, ze to taka ciekawosc, jakas odmiana. Seks
Komentarz usunięty przez moderatora
może niech idzie do jakiegoś seksuologa i niech mu specjalsita powie, aby w końcu dorosnął?
zaczelo sie od palca, zabawki jakiejs itp
w sumie z tego co widze, ona tez, ale wstydzi sie przyznac, podczas stymulacji analnej i waginalnej naraz ma o niebo mocniejsze orgazmy