Aktywne Wpisy

kyIiejenner +19
jak oceniacie moje piekne usta od 10 do 10

Ksemidesdelos +40
dopiero co 8 lat temu wszyscy sie cieszyli że tusk i PO zostało pogonione a teraz sie wszyscy cieszą, że wrócili
ciekawe czy za 8 lat czyli w roku 2031 znowu wszyscy bedą się cieszyć, że PO przegrało wybory i znowu wygrał PiS
bede miał wtedy staż konta na wykopie 22 lata, wykopki urodzone w 2013 roku będą mieć prawa wyborcze a cykl PIS-PO PO-PIS rozpocznie się po raz trzeci
#bekazpisu #
ciekawe czy za 8 lat czyli w roku 2031 znowu wszyscy bedą się cieszyć, że PO przegrało wybory i znowu wygrał PiS
bede miał wtedy staż konta na wykopie 22 lata, wykopki urodzone w 2013 roku będą mieć prawa wyborcze a cykl PIS-PO PO-PIS rozpocznie się po raz trzeci
#bekazpisu #

![Blender 4.0 wydany [en]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/91fecf2559348106358ae1eff9a65aef64129f5f71a8fa27209870152f3d8767,q70.jpg)

Cześć Robaczki! :))
Wypiłam trzy bronki, zagryzłam chlebem ze smalcem i pomyślałam sobie, że fajnie byłoby postrzelać z laserowej dzidy. ZAPRASZAM NA UNREALA! :)
Przypominam adresy.
Serwer Unreal: msurma.net
Serwer TeamSpeak: ts3.msurma.net
Zachęcam do obserwowania tagu #unreal.
Buziaki Robaki! :))
~~~~
FAQ
1. A w co Wy gracie i skąd to wziąć?
Odp: Gramy w Unreal Tournament, należy poszukać w sieci Unreal Tournament GOTY.
2. Czy Famina pokaże cycki?
Odp: Już pokazała.
3. Co to jest TeamSpeak3 i jak tam wejść?
Odp: Klient do grupowych rozmów głosowych, który pobrać można stąd. Po odpaleniu pogramu wybieramy: connections -> open location -> wpisujemy ts3.msurma.net i klikamy dwa razy na kanał Unreal Tournament -> instagib only. Należy pamiętać o odpowiedniej konfiguracji mikrofonu i o używaniu słuchawek. ;)
4. Jak wejść na serwer Unreal?
Odp: Odpalamy Unreala, wybieramy zakładkę: multiplayer -> open location -> wpisujemy adres serwera: msurma.net
@kokosowaPrzygodaMisiaKoala @TripleSec @dimer @ncpnc @PrzecineQ @6ka @Szarlejowiec @Grzesiek4 @grav89 @ami1410 @morali
Komentarz usunięty przez autora