@Tyraxor: Ale tu gra nie toczy się o Polexit, ale o Pisexit z rządu. Lewica ubiła targ z samym diabłem, wyciągając ich z największego kryzysu politycznego w historii ich koalicji w zamian za praktycznie nic. @Schwarzenberger: Gdybyśmy nie przyjęli tego planu, rząd upada, mamy kryzys polityczny i przyśpieszone wybory. W KE i PE na pewno by to zauważyli i zamrozili by nam te środki na czas utworzenia nowego rządu. Nie
@Zepelin9: xD ty wiesz w ogóle na jakich zasadach te fundusze są przyznawane czy tak sobie po prostu napisałeś? @prawiedobrze: nikt nie będzie na Polskę czekał, są jasno określone zasady przyznawania tych funduszy
@Schwarzenberger: i tak będziecie żreć gruz XD Lewica właśnie pomogła zabetonować pis przy korycie. Może zostanie trochę tego betonu na mieszkania. Gratulacje!
Ja tylko przypominam, że UE ma może zamknąć strumień pieniędzy, bo jest on uzależniony od spełniania programu odbudowy i praworządności.
@Tyraxor: a no tak, tak samo jak TSUE może kontrolować patologie w sądzie, przez co wcale nie mamy TK Przyłębskiej, gnębienia Tulei itd. Ta dobra unia, tak torpeduje ten zły pis, nic nie mogą złego robić
@prawiedobrze: No właśnie o to się toczy. Nie chcą pieniędzy, bo PiS nie zbankrutuje, cokolwiek miałoby to znaczyć. Platforma popierała jeszcze kilka tygodni temu ten program, więc nie pisz głupot, że lewica coś sprzedała. Po prostu wykorzystali okazje żeby wprowadzić swoje postulaty, co szanuję.
Ale mnie łeb #!$%@? i już nie wiem od czego. Zatoki, astygmatyzm, kręgosłup, uraz mózgu, wiele do wyboru xdD Proszę mnie nie diagnozować, pisze żeby se tylko ponarzekać i nie chce porad medycznych.
#bekazlibka
#heheszki
#bekazprawakow
#antykapitalizm
#polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Schwarzenberger: Gdybyśmy nie przyjęli tego planu, rząd upada, mamy kryzys polityczny i przyśpieszone wybory. W KE i PE na pewno by to zauważyli i zamrozili by nam te środki na czas utworzenia nowego rządu. Nie
@Zepelin9: xD ty wiesz w ogóle na jakich zasadach te fundusze są przyznawane czy tak sobie po prostu napisałeś?
@prawiedobrze: nikt nie będzie na Polskę czekał, są jasno określone zasady przyznawania tych funduszy
Jesteś najbardziej chamską i obrzydliwą osobą z jaką pisałem.
@Tyraxor: a no tak, tak samo jak TSUE może kontrolować patologie w sądzie, przez co wcale nie mamy TK Przyłębskiej, gnębienia Tulei itd. Ta dobra unia, tak torpeduje ten zły pis, nic nie mogą złego robić
@Schwarzenberger: Które można zmienić. Prawo można zmienić, a w PE i KE siedzą ludzie myślący.