Aktywne Wpisy
Fekalny_okuratnik +190
Po tych wszystkich akcjach przypominam, jak słowo p0lka przez tyle lat nabrało tak mocno pejoratywnego znaczenia i jak bardzo to słowo przywołuje same negatywne skojarzenia. Kiedyś uznawane za ułożone i miłe, a dziś mają metkę puszczalskich, niewiernych i roszczeniowych. Nasze rodaczki ciężko zapracowały na tą opinię xD
#blackpill #p0lka #redpill #logikarozowychpaskow #anastazjazgrecji #przegryw
#blackpill #p0lka #redpill #logikarozowychpaskow #anastazjazgrecji #przegryw
Zielony_Minion +24
Żebym dobrze zrozumiał ta część #anastazjazgrecji #afera
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
-Separator Yihua 946a
-Zestaw Xiaomi Wiha
-Xiaomi WOWstick
-Zestaw pincet (12 w zestawie)
-Zestaw szczotek antystatycznych
-Jakiś ogólny zestaw gdzie mam: wkrętaki, pincety, kostki, przyssawkę, uziemienie etc...
Czy jest coś co jeszcze warto zakupić?
(Stacje lutowniczą sobie aktualnie odpuszczam)
PS. Jak to w karierze bywa u siebie w firmie przez ostatni rok robiłem 3-5 telefonów tak de facto. Powodem było to że moje główne zajęcie to nie jest serwis.
#serwisgsm
Bez lutowania, niestety jeżeli chodzi o narzędzia serwisowe nie mieliśmy wybitnego szkolenia. Podpytuje ponieważ okazuje się, że i tak prywatnie mam lepszy sprzęt do serwisu w domu niż mam w firmie :D
Poza tym chciałbym się trochę bardziej rozwinąć niż takie podstawowe rzeczy.
W jakiej firmie było szkolenie wolałbym nie mówić, ponieważ bardzo łatwo będzie powiązać mnie z tym w