Aktywne Wpisy
BezDobry +245
- będzie można montować zużyte wiatraki,
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi #polityka
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi #polityka
agiller +217
Mam nadzieję że jeśli znów ktoś napisze "Zimo #!$%@?" to ta szczotka magicznie teleportuje mu się do tyłka.
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki
Połączenie na którym próbowałem wygląda tak, że mam extender wifi (który ciągnie sobie neta z #!$%@? routera od UPC), z którego idzie kabel do kompa, extender może działać w 2.4 i 5ghz. Pierwszy raz jak podpinałem gogle, to bez problemu się łączyły i korzystały z extendera. Teraz się łączą, ale wyskakuje "brak internetu" (chociaż w kompie Internet normalnie jest)
Jak to muszę/mogę spiąć, żeby bez lipy sobie pograć na airlinku, żeby to się wykrywało? Może być sytuacja, że komp jest po kablu, oksy po wifi? kombinowałem z różnymi ustawieniami i ani raz nie wykryły mi gogle kompa (próbowałem też przez hotspot i tethering po usb z telefonu)
#vr
Jeżeli mam go w apce włączonego i w oksach, to chyba mogę już normalnie działać? Przynajmniej tak to rozumiem z youtuba :P
@diarrhoea: nie - musisz tylko włączyć w apce na PC i w goglach.
W razie czego, mam gdzieś jakąś antenę to podepnę pod PC, ale kabel chyba stabilniejszy jest.
Typu po lanie 192.168.1.1 a extender 192.168.2.1