Aktywne Wpisy
SarahC +11
Mirki, mam dzisiaj urodziny i zastanawiam się co by sobie kupić z tej okazji dobrego do jedzonka
Badmanek +497
Zawsze fajnie się czyta wpisy osób, które sympatyzują z rosją. Jakie to musi być dla nich ciężkie, że muszą teraz pisać o Tym jak Putin się zemści, jak to Ukraińska ofensywa nic nie da.
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
Pierwsza jazda nowym rowerem, nic specjalnego ale cieszy. Pierwsza jazda od operacji, to już w ogóle cieszy. Z uwag, kierownica dużo za szeroka, trzeba będzie przyciąć. 19 cali okazuje się ciut za duże ale cóż, kupowany przez internet a wymiar na podstawie miliarda kalkulatorów i poradników, mogło być gorzej. Sakiewka na ramę z okienkiem na telefon, w sumie ok ale ergonomicznie tragedia, na płaskim ok, gdy trzeba wstać zahaczam kolanami. Założyłem rogi, a oryginalne gripy zastąpiłem owijką, całkiem fajnie wyszło jak na pierwszy raz, wygodnie bo ułożyłem pod rękę. Jeszcze tylko okiełznać przednią przerzutkę i coś z tego będzie.
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
@pstrokaty: Kup sztycę zero offset i jak się da krótszy mostek ale to mtb więc już może być krótko ale kiera szeroka to nie przeszkadza.
@4x80 ale na długość jest w porządku, górna rura jest ciut za wysoko, gdy stanę na ziemi na nogach mam 1cm luzu między ramą a kroczem. Poza tym jeździ się ok.
@alsakian KELLYS CRX 30, trochę cienkie