Aktywne Wpisy
LilaRogue +28
Hej, orientujecie się, czy istnieje jakaś książka/internetowy poradnik/cokolwiek, który zbiera wszystkie najważniejsze informacje dla przyszłych ojców? Z niebieskim staramy się o potomstwo i nie ma on pojęcia o dzieciach ( ͡° ͜ʖ ͡°) chodzi mi o takie rzeczy, jak wszelkie formalności po narodzinach, w trakcie dorastania (szkoła etc.), kwestie wychowania, na co zwracać szczególną uwagę, jak się zachowywać, jakie zabawy stosować na jakich etapach, co zabezpieczyć w domu
lagomorph +351
Przechodziłem przez jezdnię w strefie zamieszkania. Samochód jadący grubo ponad limit (pewnie z 50 km/h) zahamował z piskiem opon i kierowca zaczął do mnie mordę wydzierać, że mam się wynosić z ulicy na przejście dla pieszych. Pytam "jakie przejście?" a on wskazuje próg zwalniający (taki poszerzany) i mówi, że to jest przejście dla pieszych xDDDDDD. Dyplomatycznie wyraziłem wątpliwość co do kompetencji osoby, która zaliczyła mu egzamin na prawo jazdy i odjechał. Robię
@MadamePink: różowe włosy, tatuaże i kolczyki w innych miejscach niż uszy.
Ogólnie, wolę osoby ogarnięte niż takie które narzekają całe życie na rzeczy które mają wpływ. (Typu ale moja praca jest beznadziejna, to poucz się i znajdź nowa ). O ile jest ona w stanie połączyć to jakoś z życiem to fajnie. O ile nie pracuje 18h dziennie po 6 dni w tyg to jak najbardziej ok.
Podczas
To tak na szybko
Edit: brak prawka
Edit:brak samochodu
Edit: włosy pod pachami