Wpis z mikrobloga

@straznik_internetuf: Jeśli związek polega na dojeniu jednej strony przez drugą to faktycznie nie ma on prawa bytu. A jakie jest twoje zdanie o tak zwanych "karierowiczkach", które właśnie same sobie potrafią zapracować na samochód czy dom?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@MadamePink: bardzo dobre. Sam jestem trochę "karierowiczem" więc mam inne na to spojrzenie.

Ogólnie, wolę osoby ogarnięte niż takie które narzekają całe życie na rzeczy które mają wpływ. (Typu ale moja praca jest beznadziejna, to poucz się i znajdź nowa ). O ile jest ona w stanie połączyć to jakoś z życiem to fajnie. O ile nie pracuje 18h dziennie po 6 dni w tyg to jak najbardziej ok.

Podczas
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MadamePink: wiem że pytanie o kolor włosów nie do mnie. Faktycznie osoby z kolorowymi włosami kojarzą mi się z zbuntowanymi nastolatkami. To o ile osoba z brązowym włosami je pociemni na czarne to git. Ale np osoba z niebieskimi oczami i całkowicie czarnymi włosami to już średnio
  • Odpowiedz
@MadamePink: Niepełne uzębienie, przesadna nadwaga, wzrost poniżej 165, owłosienie genitalia, otłuszczony brzuch, suty patrzące w podłogę
To tak na szybko
Edit: brak prawka
Edit:brak samochodu
Edit: włosy pod pachami
  • Odpowiedz