Aktywne Wpisy
drogadonikad +15
Mefedronka +57
Budyń z marchewką
Składniki na oko :)))
- dwie marchewki (jedna potężna, druga mniejsza)
- malutka pietrunia
- dwie szklanki mleka i pół szklanki mleka na potem
- dwie łyżki mąki ziemniaczanej
1. Sobie pokroisz wszystko ładnie w kostkę i wrzucisz do mleka. Ja nie mam garnka, więc gotuję na patelni.
2. Gotujesz tak te warzywa w mleku, do miękkości, co jakiś czas zaglądasz, bo nie masz co robić.
3. Potem sobie
Składniki na oko :)))
- dwie marchewki (jedna potężna, druga mniejsza)
- malutka pietrunia
- dwie szklanki mleka i pół szklanki mleka na potem
- dwie łyżki mąki ziemniaczanej
1. Sobie pokroisz wszystko ładnie w kostkę i wrzucisz do mleka. Ja nie mam garnka, więc gotuję na patelni.
2. Gotujesz tak te warzywa w mleku, do miękkości, co jakiś czas zaglądasz, bo nie masz co robić.
3. Potem sobie
@JakTamCoTam: Ok dzieki doczytam :)
@Passer93: zaczalem przegladac dokumentacje po parameter pac i kontenreach i wystruglame cos takiego jak na screenie nie weim czy zgodne ze sztuka ale prototyp dziala :)
for(auto&& it : kft) {
bo mamy 2021 xD, a wstawiać elementy po prostu przez:
mapHeaders.emplace("Cointent...", "Json...")
dzięki czemu unikasz tworzenia niepotrzebnej kopii obiektu "std::pair"
EDIT: A i do metody
parsl
możesz przekażać mapę przez const referencje, wtedy też unikniesz kopii. Ps. Strzeliłem sobie w stope doczytałem ze mikrokontrollery nie oblssguja STL . ze
No, STLa w embedded się nie używa xD This is sparta kurła ! Wciąż możesz napisać tak jakby własny kontener który będzie trzymał wskaźniki do stringów. Jeśli chcesz przetrzymywać ciągi znaków które są z góry zdefiniowane to nie musisz nic alokować, ciągi znaków są wkompilowane w program, możesz