Wpis z mikrobloga

Xcom to jakiś żart w czasie dostawy sprzętu jaki oferuje. Sprzęt, który jest dostępny (zamów dzisiaj dostaniesz jutro). Uhmmm.. jasne.. zamówiłem w środę, a przed chwilą dostałem informację, że jak się magazyn wyrobi to spakują dzisiaj..i wyślą w poniedziałek, a jak nie to w poniedziałek spakują i wyślą w środę. Żarty jakieś? Xcom chyba nie umie w logistyce.
#xkom
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lintfree: nie płaciłem bo zamówienie było na około 4tys. Tak czy inaczej są do d--y. Zamawiam na firmę i oczekuję sumienności w dostawach, tak jak mają na stronie, a nie odpowiedzi z ich strony, że jak się magazynier obrobi to zapakuje w poniedziałek albo wtorek? WTF? druga kwestia, ze sprzęt chciałem odebrać sam w salonie.. niech stracę ale będę miał szybciej (chodzi o czas), oczywiście na chat powiedzieli mi inaczej
  • Odpowiedz
@lintfree: @xkom to jeszcze puszczę do wiadomości: do d--y jesteście i tyle! a wasz pracownik na chat powinien być bardziej doinformowany. Sprzęt miał być na 2 dzień i skończło się tak, że był kupiony w innej firmie i dostarczony jak należy bo Wy nie możecie się odnależć z wysyłkami!
  • Odpowiedz