Wpis z mikrobloga

No i gdzie jesteście niedzielne pajacyki ?? już wam dupa nie pęka z żalu że nie sprzedaliście ?? a może dopiero zacznie pękać jak okaże się że sprzedaliście na samym dołku ??? idźcie sobie w bierki pograć a nie wrzucacie marne 20zł i potem cały dzień krzyczycie że tracicie i jak to wypłacić z giełdy bo psychika nie wytrzymała (XD) SAFEMOON TO SCAM o którym wszyscy wiedzą... jest jednak nadal dużo za wcześnie na jakiekolwiek ruchy na nim.. więc proszę sprzedajcie lpiej co macie i nie siejcie niepotrzebnej paniki na tagu w taki sposób że z niego znikniecie #safemoon #kryptowaluty
  • 10
  • Odpowiedz
więc proszę lepiej co macie i nie siejcie niepotrzebnej paniki na tagu

@KNOUDI: Panika musi być, tak jak muszą być dawcy kapitału. + ~10k PLN w niecałe 2h. Oby częściej
  • Odpowiedz
jeśli wkładasz teraz dyszkę to wiadomo że ochłap.. włóż w to kilka Tysięcy USD jakiś czas temu to twoja opinia szybko się zmieni Koleżko gdy
  • Odpowiedz
@Czarna_ksiazka: no i widzisz ja ten kapitał traktuje jako możliwy do straty .. spóźnię się z wyjściem to moja sprawa będę miał mniej a jak trafie dobrze to mam dodatkowe kilkadziesiąt tysięcy a za jakiś czas może być to dodatkowa bańka.. to że ty sobie nie możesz na to pozwolić i boisz się straty to twoja sprawa... nawet mi was nie żal inwestorzy z 50zł w trzęsącej się rączce ("xD")
  • Odpowiedz