Wpis z mikrobloga

Do wszystkich dzbanow i madralinskich tak bardzo narzekajacych na polska Policje mam kilka prostych pytan:
- jak was okradna to do kogo polecicie migiem po umorzenie sprawy?
- kto wam wystawi niewykrycie sprawcy kiedy podacie wszystkie dane, zdjecia i adres zamieszkania?
- od kogo dostaniecie mandat za przechodzenie o 2 w nocy na czerwonym?
- kto wam zablokuje biznes odgradzajac wejscie przed klientami z podstawy slajdu w powerpoincie morawieckiego?

I co dalej jestescie tacy madrzy?

#policja #koronawirus #heheszki
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marcooo80: Kiedyś chcąc zgłosić wyrzucenie mnie z wynajmowanego mieszkania, usłyszałam, że to nie ich sprawa, bo to nie kk, tylko kc. Powiedziałam "wydaje mi się, że nie", na co pies z biurka obok odpowiedział "ma pani rację, wydaje się pani" ¯_(ツ)_/¯ P-------m to, nie chciało mi się kłócić.
  • Odpowiedz
@Cyberprank2137: a ja poszedłem zgłosić kradzież gdzie miałem kilka kart i dowód i kilkanaście złotych. Okazało się, że portfel zgubiłem koło Biedronki i za dwa dni miałem w domu w skrzynce, bo ktoś znalazł i wysłał
  • Odpowiedz
Do wszystkich dzbanow i madralinskich tak bardzo narzekajacych na polska Policje mam kilka prostych pytan:

- jak was okradna to do kogo polecicie migiem po umorzenie sprawy?
- kto wam wystawi niewykrycie sprawcy kiedy podacie wszystkie dane, zdjecia i adres zamieszkania?
- od kogo dostaniecie mandat za przechodzenie o 2 w nocy na czerwonym?

@marcooo80 story of my
  • Odpowiedz