Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Czołem!
Mam pytanie, czy ktoś z was zna może jakieś fajnie pola namiotowe na #mazury #bieszczady, generalnie coś w naturze? Zależy nam na sanitariacie w postaci jakiejś toalety (żeby wiadomo nie po krzakach xD), ale jakby był prysznic to też było by całkiem fajnie. Z tych rzeczy na których bardziej nam zależy to żeby to miejsce było koniecznie nad jakimś jeziorem i żeby to było troszkę na uboczu. Mam w planach skorzystać z mojej sauny (która jest składana jak namiot) i po zagrzaniu wskoczyć sobie do wody. Dodatkowo chcielibyśmy zapalić tak jakieś ognisko lub grilla. Jeśli było by to miejsce gdzie można wypożyczyć sobie kajak lub jest gdzieś w okolicy to też była by rewelacja. Pomożecie z miejscówka i dacie jakieś propozycje? Może ktoś był lub coś poleca
#podroze #camping #namiot
  • 4
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Radus: mam saunę morzh (morsz), kupiłem siebie jako alternatywę do zamkniętych saun przez miłościwie nam panujących xd mam ją w domu, opalam drewnem i stoi mi w ogrodzie xD jak mam być szczery to jestem mega zadowolony, sauna rozgrzewa się bardzo szybko i do wysokiej temperatury( ͡° ͜ʖ ͡°) w mojej opinii bardzo fajna sprawa