Aktywne Wpisy
programista30k +1318
Plusuje każdy, kto więcej niż raz dał sie wydymać na hajs w biedrze przez:
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
Maurelius +650
Krzysiu Pisowski bierze się za telewizję publiczną, oczywiście nie za 8 lat sączenia jadu i nienawiści przez Kurskiego, tylko za ostatnie pół roku XD
Bonus w komentarzu: komentarz Pisowskiego gdy w 2022 poproszono go o komentarz dot. sytuacji w pisowskiej TVP
#kanalzero #bekazpisu #bekazprawakow
Bonus w komentarzu: komentarz Pisowskiego gdy w 2022 poproszono go o komentarz dot. sytuacji w pisowskiej TVP
#kanalzero #bekazpisu #bekazprawakow
#carnivore
W nawiązaniu do mojego postu na temat badań krwi.
Miałem konsultację z lekarką i zgadnijcie jakie mam zalecenia..? Ogólnie wyniki doskonałe ale...
Dobrego dnia :-)
Sam też sobie odświeżę wiedzę, bo dawno tego nie zgłębiałem.
@MegaZU0: nie, carnovore.
@pussi_magnet: no, ja tez własnie oglądam. Kocur też coś nagrywał więc możesz też zobaczyć.
@pussi_magnet: hipoteza ze cholersterol w mainstreamowym rozumieniu i metodologii badan, to mit i jest zle interpretowany
@prawdziwymirek: Najlepsze jest to, ze kiedyś byłem :-) Na szczęście człowiek mądrzeje i teraz jakaś niedokształcona lekarka nie jest w stanie mnie ruszyć. Na obiad poprawiłem sobie cholesterol masełkiem i jest gitówa.
@luk04330: najgorsze jest to, że większość jej uwierzy i się rzuci na to ścierwo, byle tylko "zbijać cholersterol" ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
powiedziałeś jej coś, czy tylko pokiwałeś głową i robisz swoje?
@luk04330: Cwaniak w internecie #!$%@? u lekarki? :P