Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
51431e5c08c95238 +55
Idol polskiej ml0dziezy nie potrafi nawet korzystać ze sztućców. XDD
#ishowspeed
#ishowspeed
Mój przyjaciel blablador dobiega końca swoich dni, dzieciaki go kochają i obawiam się, że będę musiał kupić im kolejnego psa bo za labkiem będą niesamowicie tęskniły.
Wyżeł strasznie mi się on podoba - wygląd, umiarkowane linienie, wielkość w sam raz. Obawiam się jedynie tego, jak znosi samotność i ilości ruchu do zapewnienia. Miałby ogród do przebywania na co dzień, przedsionek do życia i czasami byłby wpuszczany do domu. Od biedy może będę go brał czasami do pracy. Ale spacer to mogę mu zaproponować raczej jeden dłuższy. Jasne, czasami miałby więcej, dzieciaki też rosną to go będą eksploatowały, ale na wspólne bieganie godzinę codziennie raczej nie może liczyć.
Da radę, czy szukać bardziej leniwej rasy?
#psy #wyzelweimarski #wyzel
Kurde, bo tak to jest idealny. Ale chwilowo mam za dużo na głowie by poświęcać cały wolny czas psu.
Znasz coś innego, bardziej spokojnego, mało liniejącego, dla dzieci, do domu? Może być mniejszy, byle nie miniaturki. Buldog byłby fajny, gdyby nie to że jest paskudny xD
@robertx: po co się rozdrabniać, może od razu amstafa?
Wielka siła, instynkt i temperament. Na spacerach jak poczuje zwierzynę to jest tyle z kontaktu. Spokojny w stosunku do innych psów i ludzi. Uwielbia zabawę
To piękny pies ale nie ozdobny. Wymaga sporo wuagi, inaczej rozniesie dom i ogród.