Wpis z mikrobloga

Monika (zwana Esmeraldą) Godlewską opublikowała serie chaotycznych stories na Instagramie. Wspomina w nim o głębokiej depresji, biciu pasem przez ojca, gwałcie w wieku 16 lat, a nade wszystko atakuje swoją starszą siostrę, z którą wspólnie „zasłynęły” tworząc covery piosenek. Monika zarzuca starszej Małgorzacie, że ta jest prostytutką, kreuje się na inna osobę niz w jest w istocie i wyrządziła „Esmeraldzie” niebotyczną krzywdę, nie precyzując jednak na czym takowa miała polegać.

Na koniec, na Instagramie Moniki, pojawia się wpis informujący o jej śmierci, a samo konto zostaje ograniczone wyłącznie do 3 wpisów. Całość tego co opisałam możecie zobaczyć na jej profilu na IG.

WTF? O co w tym wszystkim chodzi? Czy to makabryczny zart chorej osoby? Chyba nigdy nie widziałam tak kuriozalnej historii w świecie influencerow.

#siostrygodlewskie #godlewska #godlewskie #wtf
Moseva - Monika (zwana Esmeraldą) Godlewską opublikowała serie chaotycznych stories n...

źródło: comment_1618638106g9O3i3W4hcWEoEO4WZIsrN.jpg

Pobierz
  • 165
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moseva: Bo jestem z trójmiasta, jestem względnie młody, kilka lat temu namiętnie chodziłem po klubach, gdzie sporo można było widzieć i usłyszeć.

Ona się zadawała m. in z laską która wymyśliła, że Bieniuk ją zgwałcił. Grupa strasznych szmat, patrzących jak tu wyłudzić pieniądze. Mniej więcej towarzystwo z The Roof o którym był materiał w TVP.
  • Odpowiedz
@Moseva: n------a się i wpadła na genialny pomysł promocji nadchodzącej książki (o której pisze w pierwszym screenie). Plus ma urodziny za kilka dni.

To są Godlewskie, one nie są najostrzejszymi narzędziami w szafie, więc zakładam że to indywidualny genialny pomysł. Za 4 dni okaże się, że powróciła - wraz z innymi zdjęciami.

• Odpowiedz
Dodam jeszcze, że ta sprawa zainteresowała mnie z podnoszącego na duchu powodu. A mianowicie, w komentarzach pod postem na Instagramie przeważająco dominuje zrozumienie dla choroby psychicznej i wsparcie.
Z nieukrywaną nadzieją obserwuję, że świadomość zaburzeń umysłowych rośnie i ludzie którzy się z nimi zmagają zaczynaja być traktowani równorzędnie do osob cierpiących na choroby fizyczne. Tj. wielu ma świadomość, że nikt sobie ich nie wybiera.
Moseva - Dodam jeszcze, że ta sprawa zainteresowała mnie z podnoszącego na duchu powo...

źródło: comment_1618642495CGRGEhhf4BZgcxTqKotR0H.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Moseva: info, które przekazuje raczej niekoniecznie również jest prawdą. Mówiła m.in., że

"Świat jest mały, a to jest jedno wielkie małe bagienko. Pani Ewa L., Doda, Siwiec... Jeździły wszędzie, zlecenia od pani Emilii P., która została oskarżona... No przecież one razem wszystkie mieszkały w jednym mieszkaniu razem z Sylwią S., gdzie świadczyły usługi seksualne. Śmieszy mnie, kiedy widzę, że Doda nagrywa "Dziewczyny z Dubaju", kiedy ona sama była tą dziewczyną
  • Odpowiedz
@WykopekBordo: Zabrzmi to bardzo niepoprawnie, ale nie interesuje życie nieatrakcyjnych i mało inteligentnych ludzi, egzystujacych w niegodziwych warunkach.
W sumie w ogóle nieszczególnie interesuje mnie cudze życie. W case Moniki jestem zaciekawiona jej zaburzeniem psychicznym. Ciekawi mnie co się zadziało w jej głowie, jeśli bez premedytacji nagrała takie chaotyczne stories, po czym (już celowo) udaje własną smierć.
Ciekawe na co choruje i czy dadzą radę jej pomoc.
Podnoszące są dla
  • Odpowiedz
Zabrzmi to bardzo niepoprawnie, ale nie interesuje życie nieatrakcyjnych i mało inteligentnych ludzi, egzystujacych w niegodziwych warunkach.

@Moseva: Więc czemu się interesujesz Godlewską? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Moseva: a ona nie była znana jeszcze z jakiś s--s skandali i ciągnięcia druga różnym popularnym typom? Czy coś pokręciłem w tłumaczeniu, niczym Kutang Pan?
  • Odpowiedz
@Moseva: Może samobója chciała jebnąć po tym wszystkim co wypłynęło na wierzch/wyrzuciła z siebie i dlatego tak zostało napisane, a ona miała się zabić ale ostatecznie nie miała do tego psychy?

Bo na tym jednym screenie to niby policja jest, więc i próba samobója mogłaby być
  • Odpowiedz