Aktywne Wpisy
dict +237
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
pomidorowymichal1 +688
Aż żal was czytać wykopki.
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
Na koniec, na Instagramie Moniki, pojawia się wpis informujący o jej śmierci, a samo konto zostaje ograniczone wyłącznie do 3 wpisów. Całość tego co opisałam możecie zobaczyć na jej profilu na IG.
WTF? O co w tym wszystkim chodzi? Czy to makabryczny zart chorej osoby? Chyba nigdy nie widziałam tak kuriozalnej historii w świecie influencerow.
#siostrygodlewskie #godlewska #godlewskie #wtf
Ona się zadawała m. in z laską która wymyśliła, że Bieniuk ją zgwałcił. Grupa strasznych szmat, patrzących jak tu wyłudzić pieniądze. Mniej więcej towarzystwo z The Roof o którym był materiał w TVP.
To są Godlewskie, one nie są najostrzejszymi narzędziami w szafie, więc zakładam że to indywidualny genialny pomysł. Za 4 dni okaże się, że powróciła - wraz z innymi zdjęciami.
Z nieukrywaną nadzieją obserwuję, że świadomość zaburzeń umysłowych rośnie i ludzie którzy się z nimi zmagają zaczynaja być traktowani równorzędnie do osob cierpiących na choroby fizyczne. Tj. wielu ma świadomość, że nikt sobie ich nie wybiera.
"Świat jest mały, a to jest jedno wielkie małe bagienko. Pani Ewa L., Doda, Siwiec... Jeździły wszędzie, zlecenia od pani Emilii P., która została oskarżona... No przecież one razem wszystkie mieszkały w jednym mieszkaniu razem z Sylwią S., gdzie świadczyły usługi seksualne. Śmieszy mnie, kiedy widzę, że Doda nagrywa "Dziewczyny z Dubaju", kiedy ona sama była tą dziewczyną
Komentarz usunięty przez autora
W sumie w ogóle nieszczególnie interesuje mnie cudze życie. W case Moniki jestem zaciekawiona jej zaburzeniem psychicznym. Ciekawi mnie co się zadziało w jej głowie, jeśli bez premedytacji nagrała takie chaotyczne stories, po czym (już celowo) udaje własną smierć.
Ciekawe na co choruje i czy dadzą radę jej pomoc.
Podnoszące są dla
@Moseva: Więc czemu się interesujesz Godlewską? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo na tym jednym screenie to niby policja jest, więc i próba samobója mogłaby być