Aktywne Wpisy
A330 +1078
manichejskakloda +14
Kierwa, mam podkaszarkę i wszystko byłoby tip top ale ta żyłka tnąca starcza na max 5 min koszenia i znów muszę rozkręcać tę puszkę i wyjmować.
Okręcam ją w dobrym kierunku i mocno naciągam a i tak cały czas to samo.
Robię tak że wystaje tylko z jednej dziury, może trzeba żeby z dwóch? W sumie tak też robiłem i było tak samo. Szlag mnie trafi.
Ktoś coś wie na ten temat?
Okręcam ją w dobrym kierunku i mocno naciągam a i tak cały czas to samo.
Robię tak że wystaje tylko z jednej dziury, może trzeba żeby z dwóch? W sumie tak też robiłem i było tak samo. Szlag mnie trafi.
Ktoś coś wie na ten temat?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzisiaj zasubskrybowało ją 285 osób, co dało jej w sumie około 3500$ za 5 godzin.
Ma zapisanych 11 osób na tablicy. Zapisanie nicku na tablicy kosztuje 25$.
25$ x 11 = 275$
Na ciele ma zapisane około 10 nicków. Zapisanie nicku na ciele kosztuje 50$.
50$ x 10 = 550$
Załóżmy, że pozostałe 264 osoby kupiły najtańszą subskrypcję, która kosztuje 10$.
10$ x 264 = 2640$
Razem daje to w sumie 3465$. Streamuje na tą chwilę przez 5 godzin.
Spermiarze to najgorsza grupa społeczna jaka istnieje...
#spermiarzalert #spermiarz #spermochlip #bekazpodludzi #twitch #przegryw
@Wiejski_Druid:
tymczaem na wykopie, pa na tego patusa, ale beka, a przeleje mu 500zl moze z tego wyjdzie #danielmagical
@ZeT_: chyba kolego liczyć nie potrafisz, nawet jakby miała deal taki że dostaje 100% z suba to za suby dostaje z 1500 dolców
żeby z tych 285 mieć 3500 to by chyba każdy musiał jej dać t3 suba, a prawda jest taka że nawet spermiarze wolą dać donuta niż wyższego suba, bo wtedy są bardziej wyróżniani,
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Co wy pieprzycie, przecież spermiarze to chorzy ludzie, dlaczego chorych chcecie deptać, nie rozumiem
@allesisthelal: prawdopodobnie tak jest