Aktywne Wpisy
RoninX +798
ZA TYDZIEŃ ODZYSKUJĘ SWOJE ŻYCIE!
Wykopowicze! Chcę się z wami podzielić swoją radością, która być może da też niektórym z Was nadzieję na to, że może i waszej trudnej sytuacji życiowej dacie radę... nawet jeśli nie zwyciężyć to chociaż nie zostać pokonanym! :)
Od 10 lat [a mam 39] kopię się z przysłowiowym koniem o nazwie Choroba Parkinsona o wczesnym początku... neurodegeneracyjna... nieuleczalna... postępująca... niezrozumiana.
Odbierająca Tobie sprawność fizyczną, umysłową... kontrolę nad własną fizjologią... mimikę... mobilność... radość... i wiele innych rzeczy o któych zazwyczaj się nie mówi w naszym społeczeństwie.
Wykopowicze! Chcę się z wami podzielić swoją radością, która być może da też niektórym z Was nadzieję na to, że może i waszej trudnej sytuacji życiowej dacie radę... nawet jeśli nie zwyciężyć to chociaż nie zostać pokonanym! :)
Od 10 lat [a mam 39] kopię się z przysłowiowym koniem o nazwie Choroba Parkinsona o wczesnym początku... neurodegeneracyjna... nieuleczalna... postępująca... niezrozumiana.
Odbierająca Tobie sprawność fizyczną, umysłową... kontrolę nad własną fizjologią... mimikę... mobilność... radość... i wiele innych rzeczy o któych zazwyczaj się nie mówi w naszym społeczeństwie.
WielkiNos +321
Zaczęło się. Lincz profesora Bralczyka przez empatycznych i kochających psiarzy.
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
Jeżeli ktoś ma pilną potrzebę zaszczepienia się, to w punkcie USK Skłodowskiej-Curie 24A jest możliwość dopisywania się do listy osób spoza harmonogramu. Z wcześniejszym zarejestrowaniem się, rejestracja czynna 8-16. Mówiąc wprost, starsze roczniki, które mają już teraz możliwość zaszczepienia, mają wyjebongo, chętnych wśród nich jest mało i mnóstwo szczepionek jest utylizowanych. W dodatku przyjeżdżają w nadmiarze. Pfizer, Moderna, Astrazeneca. Także nie ma problemu z dopisaniem się w każdym wieku i zaszczepieniem. Normalny legal, praktyka dozwolona odgórnie, nic szemranego, pełnowartościowe szczepionki, nikomu nie zabiera się jego szczepionki (dopisuję, żeby nie było, że Janda itp.). Wczoraj ponad połowa szczepionych, to byli ludzie z młodszych roczników.
Z kolei w puncie przy ul. 1000cia PP w Revicie jest możliwość zaszczepienia się na koniec dnia, ok godz. 20, gdy zostają niewykorzystane szczepionki, bo ktoś się nie stawił, bo zrezygnował. Tu z kolei z miejsca, bez rejestracji, ale bez gwarancji, że akurat będzie. Pfizer, Astrazeneca.
Wpis ma charakter jedynie informacyjny. Komentarze szurów usuwam.
Sam się chyba zapiszę bo w wakacje chyba będę musiał jeździć za granice a nie wiadomo jak to będzie z wpuszczaniem. Już się mówi głośno o paszportach szczepień które były wytworem przez szurów
W USK aktualny czas oczekiwania na SMS z ustalonym terminem, to dwa tygodnie, a później 3,4 dni do szczepienia. Jeżeli ktoś się zapisze, proszę o info czy coś się zmieniło z terminami. Wcześniej dostawało się SMS jeszcze tego samego dnia.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@KanapkaPL: Nie, nie były.