Wpis z mikrobloga

@hudsone: rozegrał bardzo spotkanie tylko dlatego, że PSG przeszło. Gdyby odpadli to byłby pierwszy do hejtu. O ile strzał w poprzeczkę to sobie sam ładnie wypracował, tak strzał w słupek przy kolejnej akcji to już trzeba mu na minus policzyć, to powinna być bramka. Sytuacja gdzie Di Maria się przedarł i zagrał piłkę wzdłuż bramki też powinien skończyć.
  • Odpowiedz
Ja jako kibic oglądający na co dzień inne ligi niż francuska widzę Neymara tylko w LM i reprezentacji i w tym meczu mi po prostu zaimponował. Masa świetnych dryblingów, kilka bardzo dobrych przerzutów. TOP. Stąd moje zdziwienie.
  • Odpowiedz
@Cinkito: akurat w tej sytuacji z Di Maria wcale nie musiał, przecież on leciał na nią na wślizgu i po prostu nie doleciał. Zasada za podanie odpowiada podający, przez co to Argentyńczyk nie zagrał dokładnie
  • Odpowiedz
@STL9: mimo wszystko Di Maria robił to na pełnym biegu i nie miał jakoś dużo czasu żeby się rozglądać. Choć jasne, mógł też lepiej dograć i Neymar tylko dołożyłby nogę. Neymar zagrał wczoraj dziwny mecz, z jednej strony dużo dryblingów, dużo fajnych podań, z drugiej strony skończył mecz bez bramki gdzie spokojnie mógł hat-tricka strzelić. No moim zdaniem mimo wszystko na minus.
  • Odpowiedz
@Cinkito: jest w tym prawda, ale stworzył najwięcej okazji kolegom. Pod koniec zwłaszcza jak już Bayern się otworzył to przy lepszych decyzjach Keana i Mbappe spokojnie mogli to nawet wygrać
  • Odpowiedz
@STL9: no to, że PSG w tym meczu nie zdobyło bramki to zasługa Neuera, uważam że zagrał świetny mecz, a poza tym to zasługa samego PSG. Mieli kilka świetnych okazji i przynajmniej jedna bramka powinna tam paść dla nich. Choć mi jest szkoda Bayernu za ten dwumecz, odpadli po bramkach na wyjeździe, ja tej zasady nie lubię i nigdy nie lubiłem, a przy pustych stadionach to już w ogóle uważam,
  • Odpowiedz
@STL9 Neymar wczoraj najlepszy na boisku. Świetne decyzje, bawił się dryblingiem, mijał jak tyczki, techniczne fajerwerki w postaci siatek, przyjęć piłki, podań pietkami. Stworzył dużo sytuacji.
  • Odpowiedz
  • 0
@hudsone może się wydaje że dobry mecz mial bo dochodził do sytuacji, ale marnował na potęgę. Kilka wyłożonych piłek, spokojnie httricka mógł mieć
  • Odpowiedz
@Cinkito: ta cała zasada jeszcze jak byli kibice może miała sens - jakikolwiek - z kolei teraz przy pustych trybunach? nie ma nad czym dywagować, jest kompletnie bez sensu
  • Odpowiedz
@wiktorek_pl: tak, dlatego ciężko mi się pogodzić, że ktoś z takim polotem i zabawą z piłką odszedł z Barcy. Nie wiem kto jeszcze aktualnie potrafi tak się bawić grą na boisku? Zaniolo w Romie przed kontuzją? Chodzi mi o same zabawy i sztuczki z pilką przy nodze
  • Odpowiedz